DAX ATT ENGAGERA OSSJag hoppas att vi alla kan finna kraft att göra en insats!

Sakta men säkert går det mot vinter i Afghanistan. Det innebär ovillkorligen en tuff tid för många människor, inte minst kvinnor och barn. Lika varmt och gott som det är nu, lika ogästvänligt kommer det att vara om ett par månader. När snön faller kan det onekligen vara skönt att ha ett par skor på fötterna. Det är dessvärre en lyx som inte alla kan unna sig.

Även om vår primära uppgift är säkerhet försöker vi hjälpa i det lilla också med annat. I mån av möjlighet delar vi med oss av filtar, kläder och skor som soldaterna själva tagit med sig hemifrån eller som anhöriga skickat ner. Och det är här DU kommer in! Hur ser det ut på vinden eller längst in i garderoben? Ligger det inte ett gäng lätt begagnade barnkläder där som du inte riktigt vet vad som ska göras med...? Varför inte låta dem göra nytta här i så fall?

Skor och kläder till barn utgör det främsta behovet men allt uppskattas förstås, så länge det är någorlunda rent och fräscht. En annan verklighet vi ständigt stöter på är bristen på block och pennor. Kanske kan du få din arbetsgivare eller skola att skänka en laddning?

Lämpligt format att skicka saker i är det klassiska Sverigepaketet. Det fungerar finfint eftersom all post hit går som inrikes. Adressen för paket är:

FS17, 0080 Krister Fahlstedt
MeS/ISAF
Afghanistan
202 25 MALMÖ UTRIKES

Gåvor som dyker upp i någorlunda god tid före min hemrotation i början av december lovar jag att personligen överlämna till behövande. På önskemål kan jag även dokumentera med bilder.

låt mig få veta vad du tycker

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0