ett gym i världsklassEfter att nu faktiskt börjat äta BRA, så var det dax

att ta tag i träningen!! Så här på vinter halvåret kan det

ju faktiskt vara skönt att svettas lite.

När det, som i detta fallet, ingår MYCKET, så är ju

inte valet av gym så svårt!


I kortet som jag tecknat så ingår ALLT....

Då snackar vi gym, spinning, dans, grupp träning,

indoor walk m.m.

Inte nog med detta, i kortet ingår också BAD...

och allt vad detta innebär!!!

Hur skönt är det inte att efter ett svettigt pass i gymmet,

duscha av sig och sedan lägga sig i bubbel poolen!!?

För att avsluta det hela med en stund i bastun... Inte kan väl

ett tränings pass bli bättre?!!
GLÖM INTE: Du har bara en kropp, den får du leva med!!

låt mig få veta vad du tycker
Postat av: Ida.H

Tycker att det är mest reklam här nu för tiden, för restauranger och nu gym.....

Roligare att läsa om dig och ditt liv.

2009-11-22 @ 20:27:36
Postat av: Moster Ewa

Håller med föregående. Skriv istället att du kommer/gör reklam för ställena. Lyser igenom...

2009-11-22 @ 20:40:13
URL: http://ewaarlebrant.blogg.se/
Postat av: Moster Ewa

Fast helt ok att du gör det, din blogg. Saknar bara att läsa om er.

2009-11-22 @ 20:41:53
URL: http://ewaarlebrant.blogg.se/
Postat av: Gerd

Funderar på o sluta läsa, nu är det bara försäljningar, reklam till alla ställen ni går på.

Saknar den vanliga bloggen...

Men ditt liv, slutar kanske läsa

2009-11-22 @ 21:11:45
Postat av: Emma

Helt seriöst, du måste förstå själv att det är så jäkla genomskinligt med den sortens reklam som du gör för olika ställen här! du bör ju oxå vara medveten om att du inte får göra sådan reklam utan att upplysa dina läsare om att det faktiskt är reklam! som tur är så är inte vi läsare lika dumma som dig, eftersom vi förstår att det är just reklam du håller på med, när du själv verkar tro att ingen fattar! nej bort med dig från bloggkoll från och med nu, tack och hej!

2009-11-22 @ 22:59:00
Postat av: Madeleine

Bra val av gym! Har själv tränat där i två år! =)

2009-11-23 @ 08:21:30
Postat av: Kissdockan

Åh det låter helt underbart! :) Bad efter ett hårt träningspass låter ju som rena himlen alltså

2009-11-23 @ 09:48:33
URL: http://kissdockan.blogg.se/
Postat av: Moster Ewa

Om någon känner sig illa behandlad är jag den förste att be om ursäkt. Inte menat som att du inte får skriva vad du vill. Självklart får du det. Jag gottar mig inte i det elände ni tvingats att gå igenom utan gläds med dig och din familj i lyckan ni funnit. Det gillar jag att läsa. Sorry om du tog illa vid dig ang mitt skriveri om reklam.

2009-11-23 @ 13:14:11
Postat av: Lotta

Bla,bla,bla......Björn,jag är GENUINT glad och lycklig för att du inte behöver skriva om annat än om glädje,lycka och vilka restauranger du/ni går på...fortsätt skriv för din egen skull och låt surmupparna hitta en annan blogg där det finns gott om olycka att läsa om.

Kram Lotta

2009-11-24 @ 10:53:35
Postat av: Sofie

Tränar Indoorwaking (inte på friskvårdshuset) och tycker att det är en jätte bra träningsform, man tränar igenom hela kroppen och så sliter det inte på tex knäna som tex när man springer. Anser inte att det du skrev om friskvårdshuset va reklam, du berättade ju bara om att du anser att detta va ett bra val för dig... bry dig inte om folk som tydligen har problem med sig själva och letar fel hos andra.

2009-11-24 @ 21:11:27
Postat av: läsare

Härligt att du ska komma i gång med träningen, det krävs lite extra för att ta sig i väg, men det är så skönt efteråt, då kan man ta en gofika med bättre samvete. Lycka till, håll oss uppdaterade.

Jag struntar då i vad de andra tycker att du gör reklam, så tolkade inte jag det. Du berättar ju vad du har för valmöjligheter. Skulle vilja säga skit ner er, men så säger man ju inte till andra.

2009-11-25 @ 15:39:34
Postat av: Advokaten

HejJag vet inte var jag ska börja. För alla oss som ser kärleken och sorgen som livets centrala är din blogg och det du skriver illaluktande smörja. En sådan grym fokusering på sig själv som den du visar är en uppvisning i avsmak. Var är din familj som du förlorat, varför skriver du bara om den uppmärksamhet du får och för den uppmärksamhet du vill ha? Du är kvar här - du är inte viktig. Det är de som lämnat oss som förlorat mest. Vi är många här i landet och i världen som förlorat barn, makar och nära vänner. Vi andra tycker mycket om att hedra dem genom att skriva om dem och om förlusten. Vi skriver inte om oss själva, det vore förmätet. Jag tycker att du allvarligt ska inleda ett samarbete med Blondinbella, ingen av er är på en högre nivå än den andre.

2009-12-05 @ 22:17:31
Postat av: Kattis

Till föregående skrivare...om du nu tycker att Björn skriver illaluktande smörja, varför ens läsa?? Varför ska B hela tiden skriva om den fruktansvärda tragedi då halva hans familj dog? Varför kan han inte få gå vidare som andra har gjort? Räcker det inte med att han antagligen, jävligt ofta, varje gång han blundar...ser detta scenario, av förtvivlan?? Varför ska han påminnas?? Han har tillbringat lång lång lång tid att bearbeta detta. Bara för att han inte skriver om detta varenda dag, så har han ju inte glömt och lär nog aldrig göra!!! När du ändå är igång o klankar ner på folk som har förlorat anhöriga, slå en signal till Pigge( Tsunami 2004) som förlorade HELA sin familj, som nu är omgift PLUS har skaffat barn...fyyyyy va hemskt, han har garanterat glömt sin fru och sin a 2 pojkar...

Björn är en positiv, glad och fantastisk person och skriver vad f#n han vill i sin egen blogg.MVH Kattis

2009-12-06 @ 11:45:01
URL: http://mylovelyones.blogg.se/
Postat av: Helén

Nu blev min fokusering på kommentarerna o inte inlägget...Oj, vad händer?

Vad är det med folk?

Vad tror de att man har en blogg för?

För att skriva om ens olycka för att de ska kunna gotta sig o känna att det finns folk som har det värre o iom det må bra?Jag o de flesta som jag känner har en blogg för att skriva av sig men ändå kunna vara så öppenhjärtliga o dela med sig av sitt liv till alla andra (som kanske var endast för vänner från början)?Advokaten: Varför överhuvudtaget öppna dina tankar o få ner dem till Björn?

Det är ingen som säger till dig att du inte får ha egna tankar o åsikter men jag säger till dig att "Behåll dem för dig själv" eller var tyst om du inte kan komma med någonting glädjande. För visst är det väl så? Att man vill kunna glädja andra människor än att stjälpa dem?"

Trots att jag tycker att det var väldigt lågt av dig att skriva detta så önskar jag dig en GodJul!Må gott Björn!

Vänligen Helén.

2009-12-09 @ 11:35:48
URL: http://www.heponimas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0