skymmande utflykt och ett haha
Hejsan hej… då vad det DAGS!

Nu har vi, jag och Ellen, varit i Ystad! Käkat mat med mormor/morfar, varit hos farfar
Och träffat farbror Jimmy! Det är en HEMSK väg att köra den där, mellan Ystad och Kristianstad, jag är livrädd att jag ska somna för att det är såå tråkigt!
När det börjar skymma så börjar nästan ögonlocken att dra i samma riktning som solen och det är ju inte så bra!! Vi var borta på GRAVEN och hälsade på, var skönt att se att den börjar bli färdig… ska bara sätta en sten, eller vi har gjort en annan sak!! Vi kommer att ha två stycken lamellglas med en inskription i mellan….. kommer nog att bli riktigt snyggt!!
När vi kom till Ystad var framrutan så skitig att jag var tvungen att stanna…. Spolarvätskan slut och torkarbladen kassa!!  In på första mack och handla… Bladen kostade 285;- och spolarvätskan 95…. Tyckte att det gnällde lite i plånboken!
Jag kan inte hjälpa att tänka på att köra av vägen när vi kör, speciellt när det börjar bli mörkt!! Inte för att det var mörkt när vi krockade, utan bara av situationen!! Läskigt är det i alla fall… min största rädsla är ju att jag skulle förlora min Ellen också!

Var på Maxi och handlade när vi kom till Kristianstad och insåg något och fick mig en tankeställare!! Hur många är det som läser bloggen??! När vi var på Maxi så gick vi i lugn och ro, petade och påtade. När jag tittar upp bakom broccolin så står två tjejer och ”smyg tittar” och viskar! De fnissar och vänder sig om…. Varför!!??
Jag skulle bli väldigt glad om någon VÅGADE komma fram och säga vad de tycker om det jag skriver!! Inte bara skicka en kommentar eller mail!! Givetvis får jag tåla att ta de negativa också men, jag köper det!! Alla har en egen åsikt!
Fast samtidigt tror jag inte att folk ”vågar” gå fram och berätta!! Eller…
Skulle nog bli VÄLDIGT stolt om det hände!!


Läste föresten en bra Intervju (DN tror jag)  med Isabella Löwengrip, eller Blondin Bella!! I denna förklarar hon att Blondin Bella är ett skapat alter ego, som Isabella
Tillåter att göra allt sådant som hon själv inte skulle våga eller sådant som hon skulle ha betänkligheter om!!
Med andra ord så är det ju inte Isabella jag hackar på  när jag säger att jag inte gillar henne, utan det alter ego hon skapat!! Då blir det ju som att kritisera KNASEN!!
Vem skulle bli upprörd över det?? Hahaha
Tror att det säger mer om de människor som blev ARGA över mitt inlägg än vad det säger om mig!! SÅ nu blir det inte mera Isabella BB Löwengrip på denna blogg!!


   ”om hon inte gör något RIKTIGT dumt”


Jag har fått kritik från en viss Magnus från Hässleholm om att jag tar bort hans inlägg!!
Jag tar bort de inlägg som är uppenbara fiskningar för att få FLERA läsare till sin egna blogg… Du fick ett mail av mig igår där jag berättade detta för dig, men du gav dig inte!!!
Idag frågade du varför jag inte ”vågade” publicera ditt inlägg eller svara…. Ja, jag behöver inte skriva det igen.. eller??  Om du inte gillar hur jag skriver, publicerar eller sköter MIN blogg, så kan du bli här ifrån!! Igår hävdade du att detta blivit klubben för inbördes beundran!! Jag vet inte vilken värld du lever i, men jag skriver för MIG inte för DIG!!
Det du vill ha sagt eller publicerat får du ha på DIN sida!!! Du är inte ensam om att få kommentarer borttagna, det finns ganska många som sysslar med det DU gör!!

Jag har beslutat mig för att göra intervju med tidningen(A-bladet)… de kommer hit i början på nästa vecka! Kommer att bli en snabb inledning med olyckan, för att sedan övergå till att beskriva hur JAG gick vidare!! Jag hoppas att den kommer att bli bra!
Jag hoppas och tror att det kan gynna många!! Jag är BARA jag, men kan det hjälpa någon med att klara av vardagen, stanna upp och tänka så är jag nöjd!!
Jag pratade med journalisten i dag och han vill använda lite kommentarer från er läsare i tidningen!! Hoppas att det är ok…
Tycker att det ska bli såå spännande!!
Funderade på att ha en gäst bloggare här i bloggen!! Skulle varit roligt att bjuda in kända och okända bloggare för att skriva ett inlägg!! Skulle det funka tror ni?
Nä nu ska vi kolla färdigt på bollibompa och äta goda smörgåsar!!!
Kram på er/

låt mig få veta vad du tycker
Postat av: Malin

Liiiite svårt för mig att säga till dig vad jag tycker om din blogg eftersom jag bor i Dalarna..haha! Men jag tycker så som jag skrev som kommentar i förra inlägget :)

2009-01-18 @ 18:59:18
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com/
Postat av: Malin

Alltså face to face :)

2009-01-18 @ 19:00:22
URL: http://www.malinakrocko.blogspot.com/
Postat av: Eriika

Ajaj, det blir nog lite svårt för mig att säga till dig vad jag tycker och tänker om din blogg. medtankte på att jag bor i Skövde..

Men du vet ju redan att jag diggar din blogg riktigt mycket! ;)

Hoppas att ni har haft det en riktigt trevlig dag!

Kram

2009-01-18 @ 19:03:08
URL: http://erikaaberg.blogg.se/
Postat av: Catja

Åhhhååhhåå du gosse! :)

Du håller väl koll på min blogg va? ;) Här har du en sjujäkla gästbloggerska! Totalt okänd, men som fiskar efter läsare. Hihi! :)

2009-01-18 @ 19:05:16
URL: http://catjaa.bloggagratis.se
Postat av: jennica

hade ju vart kul om folk kom fram, men tror inte alla vågar det ... jag hade nog inte heller gjort det om jag träffade på nån av dom som skriver bloggarna jag läser. Hade nog bara kollat lite extra, sen säkert skrivit i bloggen att man såg han/henne, hehe.

2009-01-18 @ 19:06:08
URL: http://lifeofjennica.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jag gillar verkligen det sätt du skriver på.

Ärligt och rakt och inga krussiduller.

Du har all rätt i världen att tycka, tänka och skriva vad du vill i din blogg.

Men jag tror knappast att du tar åt dig av kritik heller. ;-)

Fortsätt blogga för jag ska verkligen fortsätta läsa!

Ha en bra kväll

Pernilla

2009-01-18 @ 19:08:12
Postat av: josefin

kommentera vad du vill vinna i kommande tävling !

kram

2009-01-18 @ 19:09:15
URL: http://brelin.blogg.se/
Postat av: Sussie

Du är verkligen stark och jag beundrar dig. Jag är dålig på att berätta vad jag känner men du är otrolig ska du veta.

2009-01-18 @ 19:09:31
URL: http://smootie.blogg.se/
Postat av: sandra

hihi jag blir oxå lite fnittrig när jag ser er haha :-) vi ska hålla koll på tidningarna då får ju inte missa artiklen :-) kramiz

2009-01-18 @ 19:11:30
URL: http://sandraschyllert.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!

Har börjat följa din blogg och imponeras av din styrka att ta dig samman efter allt svårt som hänt dig, jag vet inte om jag hade kunnat resa mig upp. Jobbar i Hässleholm och kan läsa Kristianstadbladet där, är det där intervjun kommer att komma?

Jag återkommer som en trogen besökare!

2009-01-18 @ 19:11:47
URL: http://asplund.blogg.se/
Postat av: Arandur

Hoppas du får en fortsatt trevlig helg :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

Gillar du det får du gärna följa den med bloglovin.

2009-01-18 @ 19:13:11
URL: http://arandur.blogg.se/
Postat av: Cissi

Underbart å läsa vad du skriver! Stå på dig! Du är grym!

2009-01-18 @ 19:18:17
URL: http://jacksmamma.webblogg.se/
Postat av: Mr.TStå på dig Björn,

skriv vad du tycker, dina tankar och

hur ni mår och går vidare...Du är en ung förebild, för många här,

för såväl tjejer som killar...Och du, det är din blogg och där bestämmer du!Som jag skriver i min;

Det är mina ord, mina tankar och min vardag...Ha det nästbäst, våra döttrar ska ha det bäst ;-)

2009-01-18 @ 19:19:25
URL: http://vaktmastaren.blogg.se/
Postat av: Ninni

Ang viskingar... min bror är fruktansvärt ärrad över hela kroppen... vore det stöd för Ellen att träffa honom.. han är helt härdad mot viskningar och pekningar..

2009-01-18 @ 19:24:49
URL: http://marklanda.blogg.se/
Postat av: Linda

Gästbloggare, fy så spännande. Jag hade Tony Olsson hos mig i flera veckor som gästbloggade.Stå på dig, jag raderar kommentarer jag med, och varken du eller jag är ensam om de.Diggar dig.Stor kram / lmongo

2009-01-18 @ 19:26:39
URL: http://lmongo.blogg.se/
Postat av: Helen

Hejsan.

Så roligt att hitta till din blogg.

Du skriver verkligen ur hjärtat och om DINA tankar och åsikter. En trevlig sida som jag gärna ser mera av.

Ha en trevlig söndags kväll.

2009-01-18 @ 19:28:29
URL: http://famstenstroms.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hejsan

Kom in på din blogg av en slump och blev väldigt tagen av det jag läste. Nu kan jag inte vara utan den...går in minst en gång per dag:-)

Det jag tänkte på var....hur kommer det sig att vissa utsätts för många svåra tunga prövningar och andra inga alls?

Jag har utsatts för prövningar som jag kämpat mig igenom. Min mamma fick cancer, min bror förlorade sitt första barn på förlossningen, min äldsta son drabbades av en hjärnblödning under hans första levnads år....är nästan så att jag går och väntar...vad ska hända här näst.//Kram

2009-01-18 @ 19:30:22
Postat av: sofie

om någon ska gästblogga så var försiktig .. lämnade absolut inte ut dina uppgifter om de inte är till någon du känner väl!! någon "okänd" bloggare som du kallar det. låt personen isf skriva sitt inlägg i ett mail till dig som du sedan själv lägger in. lämna absolut inte ut lösenord eller liknande. din blogg börjar bli stor och då är de jätteviktigt att tänka på så att du inte blir lurad!för din egen skull :) men jag antar att du kanske redan funderat på det?

2009-01-18 @ 19:36:05
Postat av: Louise

please fortsätt blogga, älskar att läsa om alla din a tankar och funderingar.. en sådan stark person som du kan man inte sluta att beundra o därför vill man veta mer o mer hela tiden.. ni får ha en trevlig kväll kram från oss i lilla höganäs (tvärs över skåne )

2009-01-18 @ 19:42:51
URL: http://knuttan.blogg.se/
Postat av: Ninni

Det är bra, hon är stark din Ellen, följer Er, tänker på dig, du är stark, men var inte för stark ( du vet vad jag menar )

Kramar!!!!!!!

2009-01-18 @ 19:45:50
URL: http://marklanda.blogg.se/
Postat av: Ninni

Okej.. hängde inte med... de kände igen Er från bloggen!

Ses vi på Maxi (eller Koh-san hihi), så ska jag komma fram och presentera mig som marklanda.blogg.se

Kramar

2009-01-18 @ 19:47:53
URL: http://marklanda.blogg.se/
Postat av: AnnaaHonDen

Åh älska kristianstad.. saknar de :(

2009-01-18 @ 19:48:42
URL: http://annamupp.blogg.se/
Postat av: Anna i Sundsvall

Hej, herregud vad ska man säga.. Hur kommer man över sånt, går det? Skickar bara en stor kram, hoppas du känner lite av den..../Anna

2009-01-18 @ 19:54:16
Postat av: Maria

Ha ha, du har blivit byns kändis. ;)

Lycka till med intervjuvn. Hoppas den blir som du önskat!

2009-01-18 @ 19:54:20
URL: http://prinssesanpaarten.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag ger mig på en kvalificerad gissning.. jag tror att skälet till att ingen "törs" gå fram och säga något till dig om bloggen är av samma anledning som man inte går fram till Anna Book om hon står före i matkön. Jag tror att vi (på typiskt svenskt vis) tycker att det känns lite förargligt, som att vi betedde oss som vi kände en människa som vi inte känner, bara för att den gjort sig offentlig på ett eller annat sätt. Jag tror också att man tror att folk vill vara ifred, att folk vill vara sin egen i sin egen privata värld. Om du förstår hur jag menar? Om jag dock,mot förmodan, skulle se till dig och lilltjejen någon gång(föga troligt då jag bor i Eskilstuna) så har du mitt löfte på att jag kommer fram och berättar att jag är en hängiven läsare av din blogg. =) Då har vi en deal! kram på dig!

2009-01-18 @ 19:56:25
URL: http://annikamolander.blogg.se/
Postat av: Jenny.

Äntligen en Singelpappa-blogg! Finns för mycket Mamma-bloggar ! :D Hoppas det går asbra för denna bloggen :)!

2009-01-18 @ 19:56:36
URL: http://kidabuoche.blogg.se.
Postat av: Jessica ( Ryans mamma)

Ja håller med kul med en pappa som bloggar!

Många killar läser inte bloggar heller, verkar vara ett kvinno nöje.

Tycker du skriver bra och på ett roligt och intressant sätt.

Ha en bra söndag kväll!

//Jessica

2009-01-18 @ 20:00:32
URL: http://ryan95.blogg.se/
Postat av: Catrin

Jag LOVAR, att om jag ser dig så kommer jag att gå raka vägen fram och hälsa på dig... Är inte blyg och eftersom det nästan känns som jag känner dig nu efter att ha läst alla dina inlägg så skulle det ju kännas rätt dumt att inte gå fram och säga hej...Önskar dig och tösen din en fortsatt skön söndag !!

2009-01-18 @ 20:02:21
URL: http://catriin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hade jag sett dig hade jag självklart kommit fram och sagt va jag tycker :) Också skulle jag gulla med Ellen om hon var med, för hon är så jäkla söt! =)

Ha en bra dag, kram!

2009-01-18 @ 20:04:43
Postat av: vickie

Hade jag sett dig hade jag självklart kommit fram och sagt va jag tycker :) Också skulle jag gulla med Ellen om hon var med, för hon är så jäkla söt! =)

Ha en bra dag, kram!

2009-01-18 @ 20:06:24
URL: http://vickier.blogg.se/
Postat av: Miian

jag hejjar på dej,du är väldens bästa Björn!

Du vet vad jag sagt om "det" som inte vågar komma fram,tänk om de bara visste hur lättsam och rolig och glad du är som person,men det är ju deras förlust ;) ;)

2009-01-18 @ 20:13:10
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Sara

Oj så ni är härifrån? Kristianstadshållet? Jag bor i Blekinge nämligen :)

Har läst din blogg två gånger, kommer kika in här mera :)

2009-01-18 @ 20:24:50
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: gussie

väldigt inspirerande blogg, tack för att du delar med dig av din historia. jag beundrar verkligen din styrka och positiva inställning till livet. all lycka till er!

2009-01-18 @ 20:28:21
URL: http://gussie.blogg.se/
Postat av: Bebbe

Ju mer jag läser din blogg, ju mer facinerad blir jag. Du berörde mig från första stund jag klev in på din blogg, och du fortsätter att beröra mig med varje inlägg.

Fortsätt med det du gör, jag längtar efter att få läsa dina inlägg.

Hoppas du haft en kanon helg!

Kram Bebbe

2009-01-18 @ 20:45:08
URL: http://bebbe87.blogg.se/
Postat av: Ida

Hejsan hoppsan! Ja här råkade jag ikväll komma in på din blogg och få läsa om ditt liv. Du har en intressant blogg, verkar ha en otrolig själ och jag kommer helt klart att kika in fler ggr. Ha en skön söndagkväll! // Ida

2009-01-18 @ 20:52:51
URL: http://puttelinas.blogg.se/
Postat av: miranda

rörande historia! Länkade till din blogg, hoppas det är okej :)

2009-01-18 @ 20:59:15
URL: http://miirre.blogg.se/
Postat av: Magnus

Men nu blev det lite väl mycket blev det inte det?Jag har inte kollat mina mail så det blev en missuppfattning från min sida.Vet inte vad jag skall skriva för det blir så förstorat och det var inte ämnat för det.Jag hoppas du tar hand om dig och din tjej precis som ni gör, jag önskar er lycka i det ni har.Kramar

2009-01-18 @ 21:10:25
URL: http://www.thinkangels.blogspot.com
Postat av: Stephanie

jag gillar bloggen för att det känns som om man läser direkt ur dina tankar. speciellt!

2009-01-18 @ 21:11:07
URL: http://www.thepinkstory.blogspot.com
Postat av: Nettan

Blir så rörd av att läsa allt som du och din lilla prinsessa varit igenom. Önskar er allt det bästa i framtiden! Har nyligen förlorat någon som stod mig väldigt nära och jag förstår inte hur du kan vara så stark? Värkligen en superfin blogg. Keep up the god work.

2009-01-18 @ 21:20:41
URL: http://blackbaccra.blogg.se/
Postat av: Maria

Underbart varm blogg, har verkligen fatt en tankestallare om vad som ar viktigt, tackar. kramar

2009-01-18 @ 21:23:01
Postat av: Lina

Kommentarer från okända som jagar fler läsare plockar jag alltid bort från min egen blogg, inget konstigt med det!

2009-01-18 @ 21:44:12
URL: http://linahallberg.blogg.se/
Postat av: Saara

Tycker jag låter som en himla bra idé bara hoppas intervjun ej går överstyr..!

2009-01-18 @ 22:07:37
URL: http://lunaqueen.blogg.se/
Postat av: Ninni

Gästbloggar också gärna!!!!!!!

2009-01-18 @ 22:20:28
URL: http://marklanda.blogg.se/
Postat av: Änglavakt

Brs skrivet, hoppas ni haft en mysig dag

2009-01-18 @ 22:32:57
URL: http://anglavakt.blogg.se/
Postat av: Louise

Hej! Ville bara säga att du har en till läsare, som läser regelbundet!

2009-01-18 @ 23:33:49
URL: http://vimmsan.blogg.se/
Postat av: becka

hallu igen, tänkte på dom två flickorna på maxi, hoppas de var blyga och inte vågade komma fram till dig, förstår inte annars, hehe. Jag skulle komma fram till dig som en vanlig människa, fast göteborg ligger en bit bort från där du bor, kanske eller? haha, /Becka / rebbe

2009-01-18 @ 23:46:44
URL: http://gozerebecka.blogg.se/
Postat av: Martina

hej! har suttit nu i snart en timme och läst igenom din blogg, och jag kan inte säg annat än att man fastnade direkt, den berör rakt in i hjärtat och du skriver mycket bra! kommer absolut att fortsätta läsa :) ha det så bra!

2009-01-19 @ 00:01:58
Postat av: Vicktoria

Shhit vilken bra logg, jag läser ca 10 gånger perdag känns det som, du beröroch är inte bara min utan många andras förebild!! Sköt om er!

2009-01-19 @ 00:15:56
Postat av: Anonym

Du! Om du kommer till Ica eller jag ser daj på Maxi - Eller någon annanstans lovar jag daj! Du ska få en björnkram - För jag beundrar din styrka. Du verkar vara en fin människa !!! Kramis Frida

2009-01-19 @ 00:18:50
URL: http://fridissen.webblogg.se/
Postat av: Katarina

Hej Björn! Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig. Jag kände ett behov utav att skriva till dig. Jag beundrar dig något frukstansvärt mycket. Det är helt jävla otroligt att det faktiskt finns människor som du. Du och ditt skrivande berör mig fantastiskt mycket! Jag blir helt varm i kroppen när jag får se bilder på dig och din vackra dotter med ett leende på läpparna, för det visar vilken stark människa du är och vilket underbart jobb du har gjort med din dotter. Och för att hålla sig till sanningen om jag hade sett dig på ICA hade jag inte viskat jag hade fan jublat. En stor jävla eloge ska du ha! Mvh Katarina, en skåning i Sundsvall.

2009-01-19 @ 01:24:40
URL: http://katariiinas.blogg.se/
Postat av: samantha

hej, vill bara tipsa om en sak (jag stör mig på) kan du inte skriva lite mindre text fast oftare? väldigt frustrerande med låååång text? bara tänkte på andra som har problem att ta rad per rad utan skummar igenom blir heljobbigt och tappar lust att läsa :(

medvänligahälsingar //Samantha

2009-01-19 @ 05:50:32
URL: http://princesseme.blogg.se/
Postat av: Michaela

En jättebra blogg, ärlig rak och mänsklig... Håller tummarna för att du och Ellen ska få en fortsatt lus framtid...

2009-01-19 @ 09:07:48
URL: http://michaelandreca.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej, man smyger runt och kollar in bloggar lite här och där för att man antagligen inte har mycket annat att göra, men så står det singelpappa...hmm... måste ju in och titta... man automatiskt beundrar er liksom... (vi lever fortfarande kvar med vissa konservativa åsikter inpräntade) även om det blir vanligare och vanligare med pappor som tar ansvar... bla bla...Men iaf.. till saken... jag läser lite och bläddrar ner och läser lite mer... sen ryser jag! oj viken pers att komma igenom... singelpappor är en sak, de som har ett val att ta hela ansvaret för att mamman inte vill eller är kapabel... men... oj...sen måste jag ju säga att jag blir fångad av det du skriver och sättet du skriver på också... jag kommer förbi igen...

2009-01-19 @ 09:38:28
URL: http://annaalltmojligt.se/
Postat av: Veronica

Tjena Tjena :)

Gillar det du skriver, nere på jorden, bland vi vanliga människor:) Inget ytligt svammel, en äkta människas bokstäver. Här blir ett besök per dag. Kramar till dig och din ögonsten:)

2009-01-19 @ 11:52:52
URL: http://danoveronica.blogg.se/
Postat av: Anni

Någon starkare och ärligare människa får man nog leta efter.Hittade din blogg för en vecka sedan och sedan dess är jag helt såld i den.Gillar din uppriktighet.Men tyvärr så är det inte alla människor som gillar ärlighet har jag märkt.Men fortsätt skriv som du gör.För tusan sluta aldrig. För det du gör,det gör riktigt du bra.Kramar

2009-01-19 @ 12:40:26
URL: http://missannisen.blogg.se/
Postat av: Felicia (Amerikansk Fotbollsfru)

Jag blir så trött på människor som gör reklam eller bara skriver för att få läsare till sin blogg. Sådana kommentarer få aldrgi se dagens ljus i min blogg.

2009-01-19 @ 14:03:38
URL: http://beingfelicia.blogg.se/
Postat av: Hayley

Det där med gästbloggare låter ju hur intressant som helst! Vad skulle dessa gästbloggare skriva om dårå?Och det där med reklam för sina egna bloggar genom att lämna kommentarer i stora bloggar är ju så patetiskt. Men dom gör det även i mindre bloggar.Man kan ha skrivit typ "idag är jag så sjuk att jag vill dö" eller nått liknande och så får man en kommenter.. "hej hoppas du haft en underbar dag, kolla in mig blogg"... Så störande :P Förstår att du tar bort dessa.. ;)Kram

2009-01-19 @ 14:13:40
URL: http://hayleys.blogg.se/
Postat av: Johannah

Bra blogg. Många intressanta tankar. Kommer nog glida in igen och läsa! =) /J

2009-01-19 @ 17:23:39
URL: http://johannahandersson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Helt klart kommer jag att gå fram om jag ser dig på maxi i Kristianstad någon gång :-) Är där rätt ofta så någon gång borde man kanske se dig :-P

2009-01-19 @ 18:59:05
Postat av: Malin

Om jag ser dig på maxi i Kristianstad kommer jag lätt gå fram och hälsa :-)

2009-01-19 @ 19:00:05
URL: http://lantani.blogg.se/
Postat av: Ann

Bra! Så för säkerhets skull skickar jag inte med någon länk :-)

Och tjejerna på Maxi kan ju tisslat och tasslat av precis vilken rätt som helst, de var ju tjejer :-)r

2009-01-19 @ 21:24:59
Postat av: Chris

Kjempebra blog du har!Må bare beundre deg,og ikke minst din datter,att dere klarer å komme dere videre etter en slik tragisk hendelse.Jeg vet att dere bare må,men alikevel er det godt gjort.Stå på,lykke til videre.Kram:))))

Postat av: Towe

Kan inte annat än hålla med på att vägen mellan Ystad - Kstad är himla tråkig ;) fast skogen runt Brösarp är så vacker på 3/4 av året..och Ystad är ju min hemstad så den måste jag ju bara slå ett slag för..så köra Till Ystad måste ju vara bättre än lämna det =) Ha en skön kväll. PS fruktat söt dotter har du!

2009-01-22 @ 20:35:55
Postat av: antigone

Jag har bloggat några år och vet att det alltid kommer "idioter" som försöker fiska eller kränka till sist, av vilken anledning kan man fråga sig. Jag har haft ett antal stalkers och stänger alltid av dem, publicerar aldrig ngt de skriver. Du behöver inte heller maila ngn och förklarar dig.

Skit i det helt enkelt.Enklaste sättet att behålla sin egen positiva energi är att stänga av de negativ omkring sig....Lider verkligen med dig och beundrar alla människor som har kraft att gå vidare.

Har fyra barn, sitter på tåget till Växjö just nu och fick verkligen anstränga mig för inte lipa så där i offentligheten.En puss i pannan på din E och all lycka till!

/

Lina

2009-01-23 @ 07:55:43
URL: http://www.antigone38.wordpress.com
Postat av: Dennis

Jag kollade igenom din blogg ännu ett steg längre ner, läste artikeln i aftonbladet igen, och blev riktigt, oj, det e du som skriver här den handlar om verkligen. Jag är kille och skulle mer än gärna gått fram till dig och säga vad jag tycker om att du skriver här. Det du gör här och skriver, visar att även att något hemskt kan hända så kan man leva vidare och finna ett liv efter åt. Jag blir både glad och ledsen när man har förstått eran livs historia, din och ellens, ledsen blir jag för eran förlust men samtidigt väldigt glad över att se att det går leva efteråt. Du gör helt rätt att ta dagen som kommer, man ska nog göra det mera och ta vara på sina nära och kära, dom som betyder något. Livet kan sluta när som helst så. Jag blir berörd och får mig en tankeställare. Tack för att du skriver. Jag själv har barn och fru, och min värsta mardröm är att det ska hända något med dom. Jag stöttar dig! Ni får ha en bra fortsättning på helgen!

2009-01-24 @ 18:58:56
URL: http://lifeofignell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0