funderat....

Jag har kommit till insikt!! jag vill skriva på heltid..
Nu är ju problemet att detta inte ger  någon inkomst!! Men om jag skulle ha
reklam på sidan? Ja, felet är väl att jag många gånger inte kan styra över vad det ska vara
för typ av reklam!! kanske saker som jag inte alls känner att jag kan stödja eller känner för.

Kanske skulle försöka skaffa ett skrivarjobb vid sidan av!! Men då blir kanske det ”egna” skrivandet lidande!! jaja... vi får väl se vad det blir av det....!!
Just nu trivs jag med bloggen, speciellt, alla goa kommentarer....
Kanske skulle börja skriva boken! Men vem skulle läsa den!!!??

summa summarum blir nog att jag kommer att skriva blogg NO MATTER WHAT!!!!

det är såååå skönt att vet att några av de som läser, blir hjälpta av det JAG skriver!!
helt otroligt!! jag som inte gillade att skriva!!

Nu ska jag klä om till spion eller bara SLAPPA med korven och Ellen!!!
Det kanske blir så att vi bara tar en dag på stan och fikar lite!! finns såååå mycket
vackert att se. Problemet är att vi ofta inte se skogen för alla träden!!

Dagens tipps: ta semester en dag i din egna stad, gå vilse, och hitta något nytt!!!

Kram


låt mig få veta vad du tycker
Postat av: Mondobaby

Läste precis senaste artikeln om er.En artikel som var rakt på sak och redogjorde för vad livet har för snubbeltrådar.

Den förmedlar även mycket av vad du själv gör här i bloggen.

Ett liv som genomsyras av värde istället för värderingar.Babs

2009-01-31 @ 09:24:55
Postat av: Jenny

Jag skulle garanterat köpa boken i alla fall. Ha en mysig dag tillsammans.

Kram

2009-01-31 @ 09:25:08
URL: http://Mittlivsomjagleverdet@blogg.se
Postat av: Jaana

Ja, det är ju svårt att tjäna pengar på bloggen utan reklam... Men hoppas du kommer på en lösning... Det tar ju tid att skriva på bloggen, och om det ska vara nåt vettigt man ska skriva, så är det tid som behövs... LYCKA TILL

2009-01-31 @ 09:28:01
URL: http://jaanaohranen.blogg.se/
Postat av: Mia

Det ena behöver kanske inte utesluta det andra :-) Du kan nog hinna med både skrivande och blogg med lite planering, jag vet andra som kan det. Och kan andra så kan DU! :-)...

2009-01-31 @ 09:37:59
URL: http://marbor.blogg.blogg.se/
Postat av: Marie

jag skulle definitivt köpa din bok om du skrev en sådan! Tack för att du delar med dig av din vardag!

Ha en trevlig helg! /Marie

2009-01-31 @ 09:59:12
URL: http://marols.blogg.se/
Postat av: Inger

Varför inte skriva en bok. Nu är du ju negativ/VA

Det kanske är så att just din bok blir en toppenbok. Det gäller ju bara att få den lanserad på bästa sätt. Och det tror jag du fixar. Vad har du arbetat med förut?

Nej du måste ju tro på dig själv! Är det inte så det ska va.

2009-01-31 @ 10:02:33
Postat av: Elin A

Ja den boken skulle jag läsa iaf:) Läste artikeln i inlägget under. Hoppas ni får en bra lördag bland träden och kanske även bland shoppingsugna människor i stan.

Många varma kramar Elin.

2009-01-31 @ 10:06:49
Postat av: Annika

2009-01-31 @ 10:21:29
Postat av: Catrin

Hahaha !! Gå vilse i Ronneby... Du é rolig du.. Trevlig helg...

2009-01-31 @ 10:22:35
URL: http://catriin.blogg.se/
Postat av: Annika

Det är klart att du ska skriva en bok! Du har ju förmågan att sätta värde på livet som många idag saknar. Ha en skön helg!

Själv ska jag köpa en ny dator för denna har barnen spelat sönder och den gör lite som den vill...

Kram!

2009-01-31 @ 10:27:57
Postat av: Ninni

Gör som blondinbella och skaffa en egen hemsida och sälj reklam, 100 000 i månaden får hon i lön, skriv en bok, ta betalt för alla reportage, se till att komma med hos ex Malou i efter 10, har jag tyckte från första början, att du ska tjäna pengar på din blogg, ditt liv kommer oavsett bestå av vab och läkarbesök de närmsta tio-femton åren.... Utan tvekan, du är dessutom enormt duktig på att dela känslor och hjälpa andra, har själv tänkt på tanken, Gustav som klarat sig så bra att visa andra att det går...

2009-01-31 @ 10:31:54
URL: http://marklanda.blogg.se/
Postat av: Mo

Skriv en bok!! Du har ett underbart speciellt sätt att uttrycka dig på... Många med mig skulle läsa din bok! Ha en mysig "spiondag" i skogen! Mysbaciller från mig!

2009-01-31 @ 10:36:38
Postat av: Tobbe Rosén

Hej Björn,

Starkt av dig att fokusera och dela med dig! Känner du för att skriva en bok skall du göra det, jag är säker på att många skulle köpa den (jag skulle i alla fall).Keep on - jag kommer att följa dig och din dotter!

2009-01-31 @ 10:41:47
URL: http://winningtrading.vinnarbyran.se
Postat av: MissyElliot

Hej!

Har varit här och "smygläst" ett bra tag nu, utan att kommentera. Jag tycker att det är toppen att du kommer att fortsätta att blogga och jag hoppas verkligen att du hittar ett sätt att kunna få skriva med en inkomst.

Tack, för att du delar med dig av dig och Ellen till oss andra och för alla de tänkvärda ord du skickar med oss...

kramiz

2009-01-31 @ 10:47:02
URL: http://missyelliot.blogg.se/
Postat av: Milla

Har också smygläst ett tag nu men kände att jsag ville skriva idag. Läste precis artiklen och satt och storgrät... Din historia är verkligen gripande och man förstår din smärta men ändå upplever man hela tiden ett hopp hos dej. Helt fantastiskt! Skulle absolut läsa en bok av dej, dina ord behövs i en sån här värld! HA EN UNDERBAR LÖRDAG!

Kram Milla

2009-01-31 @ 11:06:50
URL: http://www.millaswarld.blogspot.com
Postat av: Malin

Nu sitter jag här med mitt morgon kaffe o läsaer din blogg som jag har gjort varje morgon i två veckors tid (sen jag började läsa din blogg)alltid lika roligt,härligt att läsa vid ni har haft för er... Skulle du skriva en bok så lovar jag att de skulle inte bara va en som läser den :)hoppas ni får en underbar dag tillsamman,kram på er alla tre

2009-01-31 @ 11:09:50
URL: http://summmergirl.blogg.se/
Postat av: sara

hej!kände jag ville skriva en rad..eller två =)tog vara på ditt tips och packade väskan full med godsaker, så nu ska jag och min son ge oss ut på upptäcksfärd!

sen det där med att skriva, FÖLJ DIN DRÖM, det är allt jag kan säga!

kram sara

2009-01-31 @ 11:16:12
Postat av: sara

hej kände jag ville skriva en rad..eller 2 =)tog vara på ditt tips och packade ryggsäcken full med godsaker, så nu ska jag och min son ut på upptäcksfärd!

och förresten, FÖLJ DIN DRÖM OCH SKIRV, det är egentligen allt jag ville säga!

stor kam sara

2009-01-31 @ 11:38:33
Postat av: Sara-Maria Lovgren

HejsanSitter i Spanien och skriver, darav avsaknad av svenska bokstaver :)Jag tycker absolut att du skall skriva. Om det ar det du brinner for. Jag skriver musik och sjunger sedan manga ar tillbaka, och har ju inte alltid tillgang till ett piano for att kunna produsera musik. Har ofta stallt mig fragan om jag skall satsa pa musiken til l00% och kommit till insikt att det nog passar mig battre att gora detta vid sidan av. Alltsa sjunga med olika artister, skriva text till musik at andra och givetvis ocksa jobba med min egen musik, samtidigt arbetar jag med ett "vanligt" jobb for att inte bli for bekvam med musiken. Risken ar att det fort inte blir till ett noje utan ett maste.Vet inte om det kan bli sa med skrivandet? Du skriver ju bra och det du har att beratta ror ju egentligen alla manniskor, oavsett om man har forlorat nagon eller inte. Det ar ju en fraga alla staller oss, vad gor man om det sker. Och du lyser upp och ger manga reflektioner.Du fragar dig sjalv, vem kommer vilja lasa din bok? Jag tror att du inte behover oroa dig over den fragan, sa manga som foljer dig har, kommer sakert fler vilja lasa din bok.Kann efter vad som passar dig. Jobbade som sangerska pa heltid ett tag, och da "dog" lite av gladjen att sta pa scen, for att det plotsligt blev nagot jag var tvungen till att gora, intresse och hobby ar ju just det av en anledning. Kan man kombinera detta pa ett satt i livet sa det inte blir trakigt ar det ju toppen.En del slass, en del gar ut och gar, en del ater en del grater, alla har vi olika satt att hantera stress, sorg och gladje pa, mitt ar att skriva, sjunga och pa sa satt fa ut mina kanslor. For dig kanske just skrivandet ar ditt satt.Fortsatt med det!Stor kram fran Palma de Mallorca!Sara-Maria

2009-01-31 @ 11:59:45
URL: http://ihuvudetpsara-maria.blogspot.com
Postat av: sessan ☆

Gör vad du vill med ditt skrivande, SLUTA BARA INTE att blogga snälla du!! Du behövs som motpol till alla värdelösa bloggar serru ;DDu har skrivandets gåva så ta vara på den på ett sätt som du blir tillfredsställt av & sälj dig inte billigt till simpel reklam, jag tänker du snart kan välja & vraka i på reklam marknaden.Jag har gjort som du skriver, bojkottat reklam jag inte kan välja av den grund att jag inte säljer "min själ" till vad som helst, jag gör endast reklam för det jag själv kan stå för!!

Nu kan jag inte leva av reklamen fniss eftersom jag är för liten, men du har ju stor blogg nu så du har bättre möjligheter.Ha en fin dag i staden med din prinsessa!!Sessan

2009-01-31 @ 12:01:52
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Asin

hoppas de löser dig med reklamsponsringen, de hade blivit rätt kul om du hade lyckats utan att ha en massa reklam för viagra på bloggen ;> HIjag är sjukt bakis och mår BAJS men mår alltid bättre sen efter man läst din blogg :)

nU ska jag äventyra mig, LEDIG!hälsa kroppsstrumpan!

pusshej

2009-01-31 @ 12:05:31
Postat av: mia

Får gåshud i hela kroppen och svårt att hålla emot tårarna när man läser din blogg. Du har en underbar familj, så fina... KRAM

2009-01-31 @ 12:11:33
Postat av: spiderchick

jag skulle med kunna tänka mig att skriva på heltid... =)

2009-01-31 @ 12:20:35
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Helt fantastisk blogg och ditt skrivande bara griper tag i en. Fortsätt som du gör, så kommer du komma långt. Kan säg att din blogg kommer jag läsa varje dag. Kolla gärna in min blogg också, skrev ett litet inlägg om dig.

2009-01-31 @ 12:21:19
URL: http://linneeaj.blogg.se/
Postat av: Ponder

Svårt det där med reklam, särskilt sån där random reklam, när vad som helst kan poppa upp. Men nu när du lagt ut en trevare ska du se att företagen kommer nappa, tror du inte? 23 000 besökare per dag har ju en enorm köpkraft!

Hoppas att det kan lösa sig så att du får skriva på heltid, för dina ord är viktiga och hjälper så många. Själv har jag bestämt mig för att försöka se det positiva i varje dag, trots att det inte alltid är så lätt. Det handlar om att fylla dagarna med liv, inte livet med dagar, och att aldrig sätta på sig offerkoftan!

Ha en härlig lördag!

2009-01-31 @ 12:41:32
URL: http://ponderingar.blogspot.com
Postat av: jessica

Skriv din bok, många kommer garanterat att läsa den. Det var väl det du ville att vi skulle säga, eller?? :)

Kram

2009-01-31 @ 12:42:05
Postat av: Carin

Vad för slags skrivarjobb kan du tänka dig då?

2009-01-31 @ 12:43:43
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Marlene

Jag skulle helt klart läsa din bok om du skrev en :) Tror många fler skulle göra det också.Ha en jättemysig helg, ta hand om er

Kramar!

2009-01-31 @ 12:44:13
URL: http://foomas.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Jeg hadde garantert lest boken din!

2009-01-31 @ 12:58:59
URL: http://www.invincible.blogg.no
Postat av: ..

Du och din dotter är två väldigt starka människor. :)

2009-01-31 @ 13:01:49
Postat av: karin

skriv en bok, eller en novell eller dikter!

det ska ju vara valdigt givande att skriva romaner och "designa" karaktarer etc. Da kan man ju "ge" dem en bit av sig sjalv att representera. det ar mitt standiga projekt men jag kommer ingenstans.

kram! (ha en bra helg!)

2009-01-31 @ 13:14:04
URL: http://missromarker.wordpress.com
Postat av: Anna

Joo förstår att det är klurigt när du inte kommer ha en fast inkomst. Men samtidigt så går det ju redan nu bra för din blogg så varför skule det inte fortsätta? Och den som inte satsar kan inte vinna;)lycka till!Anna

2009-01-31 @ 13:33:31
URL: http://annafalgen.blogg.se/
Postat av: Christina

Jag tänker nån gång skriva om min ängelson Eric. Ska bara komma till skott.

Ha en underbar helg och njut och ta hand om varandra.

2009-01-31 @ 13:46:24
Postat av: Katja

Tar ofta ledigt bara för att njuta... Blir aldrig hemmablind! Älskar mitt Öland. Vi har så många hemliga smultronställen.. Ha en skön helg! :)

2009-01-31 @ 13:54:37
URL: http://lyckobringande.blogspot.com
Postat av: Tina

hoppas ni får en mysig helg här blir det jobba

kan man inte få lite närbilder på gaddningarna

2009-01-31 @ 13:58:25
URL: http://tinabrunett.blogg.se/
Postat av: Cattis

Jag är med på sidan www.skrivpuff.blogspot.com en sida med skrivövningar varje dag. Alla vi som är med är precis som du - vill kunna skriva på heltid - gör dessa skrivövningar. De ger enormt bra skrivträning inför våra framtida böcker...Lycka tillCattis

Postat av: Anonym

Jag hade både köpt och läst boken , såg ditt repotage i tidningen imorse. STARKT !

2009-01-31 @ 14:15:23
URL: http://karolinaniilsson.blogg.se/
Postat av: Evelina

Du har öppnat mina ögon! Skulle du skriva en bok skulle den definitivt hamna i min bokhylla. Du är en så bra förebild för alla runt omkring och du förtjänar att bli upptäckt så du kan öppna ännu fler människors ögon!

2009-01-31 @ 15:03:56
URL: http://Lillaaan.blogspot.com
Postat av: Sara-Maria Lovgren

Hejsan!Vad kul att du gör musik ocksa. Skall kolla nar jag kommer hem! Ar pa jobbet och kan inte lyssna pa musik har.Kika in till mig och se vad du tycker.www.myspace.com/zarahlovgrenHar nagra videos ute ocksa fran nagra konserter.Kul att du horde av dig :)KRAM

2009-01-31 @ 15:04:16
URL: http://ihuvudetpsara-maria.blogspot.com
Postat av: lotta

såklart du ska skriva!!! många som skulle läsa... du har fått både mig och andra att öppna ögonen:) Vill väl bara tacka för att du fortsätter.. du har fått mig gråta floder, skratta med hjärtat, att tänka till liksom!! Hoppas Ellen har det bra i tightsen och att nu får en underbar dag.. Många kramar Lotta

2009-01-31 @ 15:42:49
Postat av: Anna

Kul! Självklart ska du skriva en bok och jag tror säkert människor kommer att läsa boken. Du ser ju vilket stöd och respons du får bara i bloggen! Och att skriva är en tröst och healing till dig själv och andra. Skriv ett skrivjobb och sen skriver du ner dina tankar vid sidan om? För dessa tankar och idéer ska ju ändå skrivas ner. :) Kram

2009-01-31 @ 15:44:24
Postat av: Magnus

Jag läste precis ditt reportage i Norra Skåne.Varmt, härligt och slitsamt i hjärtat.Koskinen var bra va? Jag tyckte om henne när hon intervjuade mig en gång.Livet går vidare för dig och alla andra, vi behöver alla pengar på något sätt och där tror jag det finns en fara med att bli för idealist.Du behöver pengar som alla andra, så gör reklam, om du och ni behöver det.Du behöver inte böja huvud och vara våra andra dåliga samveten, att vi skall projicera det på dig.Skriv, gör reklam, krama din dotter, blogga, gör allt.Jag tror inte att det är antingen eller i livet, jag tror på både och....så varför skall det ena ta ut det andra.Ett tips du kanske redan vet.Jag inspireras mycket av och lyssnar på en tysk filosof....Eckart Tolle, som skrivit boken The Power of now, finns som talbok mm.Värme och lycka till, jag önskar att din önskan att skriva går i uppfyllelse.......vilket den redan gjort ju på ett sätt.

2009-01-31 @ 16:07:49
URL: http://www.studioblodrod.blogspot.com
Postat av: Anneli -Fru J

Du måste nästan skriva en bok! Jag tror alla skulle behöva läsa den. Har övertalat min man att gå in här och läsa det du skriver så att han kanske kan inse att han måste stanna upp och prioritera lite annorlunda.Kram

Anneli

2009-01-31 @ 16:42:45
URL: http://privataanneli.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Hej Björn!

Jag är övetygad om att läsare inte kommer att saknas till dina eventuella framtida skrivaralster. Precis som vi redan nu är många som läser och följer ditt och ellens liv tillsammans här på bloggen. Du äger förmågan att beröra och påverka med just dina ord, så fortsätt och skriv MEEER! Du är skitbra och har så mycket vettiga tankar som du beskriver. Så sanna och insiktsfulla! Det behövs sådana som du. Som fokuserar och förstår vad som verkligen är viktigt i livet. Tack för att du skriver och att vi här ute får ta del av det! Diggar dig/er stenhårt!

2009-01-31 @ 17:23:03
Postat av: Ola

Hej Björn!

Vill först av hela mitt hjärta beklaga det inträffade. Läste artikeln i tidningen och blev alldeles kall och stum.

Livet ställer oss på stolleprov genom vår resa i cosmos men mycket reder ut sig med tiden. Vi finner olika saker att lösa våra knutar när olyckan drabbar oss. Eftersom du har ordets gåva bör ditt val inte vara så svårt.

Sänder massor av kramar till er.

2009-01-31 @ 18:21:11
Postat av: Trubbis The One

Hej Björn Så länge reklamen inte styr ditt bloggande så anser jag nog att du kan ha reklam på sidan. Vad gäller boken så tror inte jag att du behöver oroa dej, är säker på att många skulle köpa den osedd.

Trubbis

2009-01-31 @ 18:21:34
URL: http://www.myspace.com/trubbistheone
Postat av: Sofia

Snygg header! (:

2009-01-31 @ 18:37:45
URL: http://chicflia.blogg.se/
Postat av: Magnus

Håller med att ta semester i den egna staden.Jag brukar ta semester i vardagen, då jag gör ingenting mer än det jag behöver, sitter still länge tills jag hittar vad jag vill följa och göra.Klart som fan du skall skriva en bok, du kan ju skriva på olika böcker, om olyckan och vägen vidare, kanske en annan som har med dina funderingar att göra mm.Tror som du att du skall ta ett steg i taget.....låta det komma till dig själv istället för att du jagar framtiden som författare eller skribent.Kommer kanske inte läsa din bok, men tror många kommer att göra det..........eller va fan vet jag, kanske läser den, beror vad du skriver om.Det viktigaste är väl att göra det inte hur det blir.

2009-01-31 @ 19:19:36
URL: http://www.studioblodrod.blogspot.com
Postat av: Hanna

Om du vill börja tjäna pengar på ditt bloggande skulle jag vilja tipsa dig om att börja blogga på något annat blogghotell än blogg.se, det finns mycket information på google om vad det skulle vara för något. Vidare skulle jag testa att fråga Isabella Löwengrip (http://www.blondinbella.se/)om hjälp via ett mejl. Hon om någon borde kunna ge några tips. Jag tror att du skulle tappa många läsare om du skulle lägga ner tid på bok istället för blogg eftersom många som läser bloggar idag inte läser böcker - om de inte måste. Hoppas allt är bra annars! Lämna gärna kommentar på min blogg om du vill.

/Hanna

2009-01-31 @ 19:25:26
URL: http://mangoom.blogg.se/
Postat av: Emma

Tycker det är en bra idé att du ska satsa helhjärtat på boken :)

Och om du skulle få för dig att skriva en bok så kan jag garantera att vi är många här ute i Sverige som skulle köpa den!Tycker om ditt sätta att skriva och hur du ser på vardagen!Ge gärna Ellen en kram då hon verkar vara en riktig kämpe och en helt underbar tjej!! Hon kommer att bli en stark kvinna i framtiden!Ha det bra nu och ta hand om er!

2009-01-31 @ 19:30:33
URL: http://kaerleksbarn.blogg.se/
Postat av: anna

jag skulle bara säga att din blogg är heeelt underbar. Den ger folk nytt hopp och glädje fortsättså!!!

2009-01-31 @ 20:05:03
Postat av: Tobias

Med rätt företag väljer du helt själv vilken reklam du vill ha, hur den ska se ut och var den ska ligga på sidan (affiliator.se, tradedoubler.se, double.net jag använder alla tre för att få ett större utbud av företag att välja bland). Med antalet läsare du har skulle du nog kunna tjäna en hel del, även om jag är osäker på om det skulle räcka som ensam inkomst.Jag tycker det är ett stort val att vilja skriva på heltid, men det klarar du allt./Tobiashttp://skarpasinnen.se/blogg

2009-01-31 @ 20:18:25
URL: http://skarpasinnen.se/blogg
Postat av: Helen

Hejsan

Är ny här och fastnade för din sida..

Folk vet inte för en dom själva är mitt upp i allting med sorg sjukdom mm..

Man skall aldrig ge upp utan tänka positivt..

Finns alltid något nytt varje dag som gör en på gott humör..L

Bara att kämpa påL Ingen annan gör det åt en L

2009-01-31 @ 21:32:23
URL: http://snurrhöna.blogg.se/
Postat av: Emilie

Här är några tips om hur man kan tjäna pengar på sin blogg, på de flesta domäner får man själv välja vilka företag man vill göra reklam för...http://www.designadinblogg.se/2008/june/tjana-pengar-pa-din-blogg-lagg-in-reklam.html

Och här, http://www.bloglovin.com/spotlightwidget.php?ref=10Denna sms grej tror jag skulle funka galant på din sida!

2009-01-31 @ 23:18:51
Postat av: Anki

Lycka till med skrivandet. Du har det i blodet skulle jag tro eftersom det är så medkännande och medryckande. Man kan inte annat än att tycka om det du skriver.Kram Anki

2009-01-31 @ 23:56:14
Postat av: tillagrus

Hej!SKRIV SKRIV SKRIV!Blogga, frilansa och framförallt: skriv din bok! Vem som kommer läsa den?? ehm... ALLA!Du har ju redan några tusen fans... så SKRIV! Skriv för dej själv och skriv för oss:)kram kram

2009-01-31 @ 23:56:50
URL: http://tillagrus.blogg.se/
Postat av: Anonym

herrejävlar vad mycket utropstecken oO

2009-02-01 @ 00:16:18
Postat av: E M I N A

det vore nog något om du skrev en bok. För jag tror att många skulle läsa den. Om du återupplevde händelsen. Så skulle nog varenda individ fälla en tår och förstå hur det kändes. Jag tycker du ska skriva en bok.Början kan ju vara då det bara va josefin, du och Ellen sen sluta med när det bara blev du och ellen..Jag hade nog inte klarat av att skriva en bok. Men du som är en så stark individ skulle klara av det. Och ud skulle få många läsare!Ha det bra <3

2009-02-01 @ 01:24:08
URL: http://eminajakupovic.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag tycker du ska skriva en bok, det finns många som skulle läsa den, tror jag i alla fall.

Skriv en bok om ditt liv eller om en händelse eller något sådant.Lycka till, hur som helst! /Matilda

2009-02-01 @ 12:04:20
URL: http://myphoto.blogg.se/
Postat av: Maria S

Med ditt sätt att skriva, med dina upplevelser så tror jag att många skulle köpa boken. men så generös som du är så skulle du väl lägga ut varje kapitel på bloggen, haha. Då skulle du få problem att sälja boken.

Fortsätt skriv, du berör på många sätt. Kram

2009-02-01 @ 12:41:07
Postat av: Malin

Jag skulle definitivt köpa din bok ;)

2009-02-01 @ 12:55:55
URL: http://lifeofmalina.blogg.se/
Postat av: ELLEN

Jag tror att många definitivt skulle vilja läsa boken. Så kör hårt :)

2009-02-01 @ 17:04:19
URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Jag skulle definitivt läsa boken. Du har alla möjligheter i världen att lyckas inom skrivandets konstvärld!

2009-02-01 @ 19:25:44
URL: http://cissislife.blogspot.com
Postat av: Maria

Det va ett tag sedan jag senast va och läste på din sida men som alltid berör du mig djupt. Pussar mina små en extra gång ikväll och TACK för att du delar med dig om delar ur ditt liv! För min del får du gärna skriva en bok, blogga eller göra bägge delarna SÅ LÄNGE DU FORTSÄTTER SKRIVA! Tänker på dig och E, hoppas ni får en härlig vecka! Kram

2009-02-01 @ 21:50:32
Postat av: Towe

I min lilla stad e de tämligen svårt att gå vilse :p så man får ta sig till skurup då kanske & gå vilse?2009-02-01 @ 23:36:05
Postat av: Maria

Du semester i en dag och lyckas gå vilse i vår stad. Det finns inte på kartan. I min hemstad(ännu mindre än denna) så kom det fram en tyska och frågade var centrum var. Jag höjde lite på armarna och sa HÄR, så stor är staden.

2009-02-05 @ 17:26:11
Postat av: Antigone38

Oj så många kommentarer- vet inte ens om du lägger märke till min. Haha....

Ville bara tipsa om att på högskolan i Kristianstad går en jätte bra kurs för utveckla sitt skrivande:

Kreativt skrivande......kanske skull evar angt att syssla med vid sidan om ditt nuvarande skrivande?Ha det fint!

Lina

2009-02-08 @ 13:50:19
URL: http://www.antigone38.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0