Barbie i en leksaks värld får månfärd

"Tillägg....

den person som i riks radio uttalar sig om PÄLS på detta sätt... jag skulle vilja ha den sista pälsen av något!! Typ panda eller isbjörn!
Eller... det är inte fel att klubba en säl unge... det är ungefär som en ko, vart ska vi annars få pälsen ifrån?!!
"

PS: det är inte bara BlondinBella...dom är många, men tråkigt nog står hon i spetsen!


Förlåt men jag måste få gnälla lite!! Nu har jag tröttnat på att titta på den där satans BlondinBella på tv....Jag fattar inte vad som är så JÄVLA speciellt med henne....
Hon är 18år och uppväxt i en jävla pseudovärld och verkar inte ha någon som helst jävla koppling till den värld vi andra lever i......
Jag har hört tusentals människor gnälla, klaga och sura på henne, ändå.... så läser dom hennes rosa fluffiga själlösa jävla blogg!! jag fattar inte!! kan någon förklara??

såhär skriver hon på sin sida inför dagens Let`s Dance:

Jäklar vad allt är bråttom här. Nu är genrepet klart. Ska trycka i oss lite middag för sedan är det faktiskt dags, på riktigt! Hoppas att ni kollar på Lets Dance ikväll och röstar på oss. Vi vill verkligen vara kvar, det är så kul! KRAM! ”

ja, trycka i och LITE mat, för något annat får väl inte plats i den där hop snärjde magsäcken??
Hon är kanske söt, trevlig och snäll..... men jag känner inte henne, jag VILL inte känna henne....
Det räcker att jag läser, ser och hör henne så reagerar min kropp med att försätta sig i chock och vill börja akutvomera. Det är faktiskt jobbigt med sådana reaktioner......

hoppas att ni kan svara på varför hon kan vara såååå jävla känd??!! Är hon såå jävla bra??
Eller är det bara som människor vägrar att tänka? Vill folk bara bli matade med hur och vad de ska bära eller vara?
Lilla Bella är en riktig Barbie... hon ska inte göra något utan bara stå och se söt ut.... synd bara att hela jävla nationen lider så fort hon öppnar munnen!

Jag tror att jag ska anmäla henne till nästa rymdfärd.... kanske kan bli av med skrället!!

Nä mina vänner... nu har jag gnällt färdigt!!

kram på er

låt mig få veta vad du tycker
Postat av: Mia

Hahaha !!

Ja, jag kollade in där, för inte så längesedan och insåg ganska snabbt att jag inte har missat något !!

Undrar oxå det, varför är hon så känd ??

2009-01-17 @ 01:45:11
URL: http://focim.blogg.se/
Postat av: Josefin

HAHA, så jävla klockrent. Jag hjälper dig mer än gärna med att skeppa iväg henne. Häfta iaf ihop käften på henne, haha. Jisses.

2009-01-17 @ 01:49:57
Postat av: Josefin

HAHA, så jävla klockrent. Jag hjälper dig mer än gärna med att skeppa iväg henne. Häfta iaf ihop käften på henne, haha. Jisses.

2009-01-17 @ 01:50:16
Postat av: Angelica

Jag håller med dig!! Har heller aldrig fattat "grejen med Blondinbella".

Hon är endast en blond tjej som föddes med en guldsked i munnen och som har på något sätt blivit en kändis...

Tycker synd om de föräldrar som brottas med sina tonårsdöttrar därhemma om vill ha det som hon har....



2009-01-17 @ 01:50:19
URL: http://angelicablohm.blogg.se/
Postat av: Bejbelin

vet vad du menar... men alla läser inte hennes blogg för jag tycker som dig. Varför läsa när det är så eländigt dåligt?

2009-01-17 @ 01:58:20
URL: http://castle.blogg.se/
Postat av: María

du har helt rätt . saken e ju den att de krävs inte särskilt mycket för att man ska kunna va känd idag .. man behöver varken vara intelligent eller kunna de minsta om nåt som händer runt om i världen så de e väl mest därför eftersom hon inte verkar ha mycket innanför pannbenet så kan hon hålla sig kvar

2009-01-17 @ 01:58:23
URL: http://marialatina.blogg.se/
Postat av: ♣ SUSSI'S FOTO & DESIGNBLOGG ♣

Det var det bästa inlägg någon någonsin har skrivit om henne! tack att du fick ner alla mina tackar i detta underbara inlägg! :)



2009-01-17 @ 02:02:55
URL: http://sofuckt.blogg.se/
Postat av: Intelligensreserven

Jag kan inte annat än hålla med dig. I höstas surnade jag till rejält men nu försöker jag att inte tänka på det, blir bara så jävla förbannad.



Och tack för en riktigt jäkla bra och läsvärd blogg. Otroligt sorgligt att läsa om vad du och din dotter fått utstå och jag är glad att du delar med dig. Det är synd att de lobotomerade småflickorna får all uppmärksamhet, fram med bloggar som har ett värde och något viktigt att berätta. Som din.

Postat av: Malin

Det är så skönt att få skriva av sig lite. Jag var på filmkväll men vi var tvungna att se Let´s Dance för att se eländet fast iofs några är ju duktiga på riktigt förstås. Men denna människa.. oj oj oj. Visst man ska vara självsäker etc men det har visst stigit en del människor över huvudet. Började läsa din blogg igår, får allt ta och göra det fler gånger! Må så gott, kramar från ett kallt SKara. Om en vecka blir det från USA =)

2009-01-17 @ 02:33:17
URL: http://fletcherroad.blogg.se/
Postat av: freja

blev så himla rörd av dina ord. har precis läst hela din blogg.. får jag länka den från min blogg? fler måste läsa!



ni är hjältar båda två!

2009-01-17 @ 02:47:41
URL: http://stocktownstories.blogg.se/
Postat av: nadja luong

Har sett din blogg på bloggkoll listan, men har inte rikigt klickat in, förrän inatt. Och ´jag ångrade att jag inte klickade tidigare,men det gjorde inte så mkt, nu har jag ändå läst från första början av din blogg. Du ska veta att du är en bra förebild för många, specielt för dessa män som kanske också ha liknande situation som dig men inte vågar eller kan vara så öppen som dig. Det tycker jag är starkt av dig, prata ut sina känslor är ju det bästa botmedel för en människa tycker jag.



Ville bara skriva så du vet att du har fått ytterligare en till trogen läsare. God natt till dig och Ellen. Kram Nadja

2009-01-17 @ 02:53:13
URL: http://pluttennadii.blogg.se/
Postat av: Elin

Blondinbella.. Usch !!

2009-01-17 @ 03:23:31
URL: http://iilan.blogg.se/
Postat av: Lotta

du har så rätt! jag tycker precis som du. och även så tycker jag att det finns för många av sonna 0-8-15 bloggar här i www... de skriver bara om såna där onödiger saker, som man inte vill läsa om... det kostar mycket att berätta hur man i innerste mår och hur man känner, fast jag merker att det blir bättre när man öppnar sig så där mycket... jag är tysk och skriver på svenska så klart att inga av mina tyska kompisar kan läsa vad jag skriver för jag vill skriva fast jag vill inte att mina tyska vänner vet hur jag mår, för det behöver de inte veta... fast så på svenska känns det så bra att skriva, även om jag skriver mycket fel ibland, fast ändå finns där männikor som skriver kommentar och hjälper mig!

2009-01-17 @ 03:33:13
URL: http://dandelionclock.blogg.se/
Postat av: nadja luong

Hm,,tufft, men som sagt din hälsa är också viktigt, om du inte mår bra vem ska då ta hand om Ellen. <3

Som jag skrev i min blogg, jag gillar din blogg för att du är öppen och ärlig och en en aning kansig vissa dagar. Man känner ändå igen sig rätt mkt utav dina övriga vardag eller så,, som du skriver sj också, vi är en bloggfamilj =D

2009-01-17 @ 03:46:48
URL: http://pluttennadii.blogg.se/
Postat av: L

Bra skrivet, finns på din sida, förstår inte heller vad BLONDINBELLA grejjen handlar om, men sen är jag kanske inte från samma värld heller.... var rädd om dig!

2009-01-17 @ 03:55:35
URL: http://anglavakt.blogg.se/
Postat av: Sandra

Känner precis likadant. Läste hennes blogg varje dag förut. Det vart liksom ett beroende jag skrattade lika gott varje gång men så tänkte jag att hon tjänar ju faktiskt pengar på att jag läser då var dt stopp. och det är som du säger så fort hon öppnar käften så får man skavsår! Tack för en heltfantastisk blogg! =)

2009-01-17 @ 05:31:14
URL: http://sacka.blogg.se/
Postat av: Fia

Första gången jag är inne och kikar på din blogg och många tårar rullade ner för kinden, helt fantastiskt att det finns människor som du! du och Ellen är verkligen en förebilder för många!

och angående Blondie så håller jag helt med, hur orkar man läsa vad hon fyller upp sin vardag med, när det faktiskt bara är en plastig fantasivärd hon lever i... get real!



Många kramar /Fia

2009-01-17 @ 06:00:41
URL: http://thulasana.blogg.se/
Postat av: Susan

Bella är en wanna be faoums människa. Men hon är så överdriven så det finns inte. Hoppas att hon växerupp och vaknar till liv och kan se världen med andra ögon.

2009-01-17 @ 07:37:13
URL: http://eliottsmamma.blogg.se/
Postat av: Valentina

Måste verkligen säga att jag håkler med varenda ord... Jag total bojkottar hennes sida, bojkottar Let's Dance som var så dumma i huvet och tog med henne...

BlondinBella är ett riktigt skämt...

2009-01-17 @ 08:08:56
URL: http://indiah.blogg.se/
Postat av: stine

hehe kan inget mer än att hålla med.. det är så överskattat..

2009-01-17 @ 08:27:12
URL: http://lillastine.blogg.se/
Postat av: Jenny

Skrattade gott när jag läste.. Kan inte annat än hålla med, vad är så speciellt med henne?? Fattar inte.. Ha det gott.. Mvh Jenny

2009-01-17 @ 08:42:13
URL: http://smulis74.blogg.se/
Postat av: Tove

du har rätt! jävligt rätt! hon är bara en dum blondin, inget mer...

2009-01-17 @ 08:43:45
URL: http://whatclownsarewe.devote.se
Postat av: Sara

Jag håller med om att hon har åkt räkmacka på sin blogg, men tycker ändå att det var onödigt skrivet! Även om ni inte delar åsikter, så är det ju inte så konstigt - hon är 18! Vem kan klandra en 18åring, för att skriva så som 18åringar är? Hon är en person med känslor, så ja, jag tyckte att det var onödigt hårt! Jag hade förstått vad du menade utan alla negativa adjektiv!



Annars så gillar jag din blogg! Tycker att du har världens sötaste tjej, även änglatösen din! :) Har en lillebror, som enligt min dotter också bor bland änglarna!



Ha en trevlig helg!

2009-01-17 @ 08:45:05
URL: http://mammasara.blogg.se/
Postat av: Miian

hahha amen vännen då,inte bli arg på denna lila 18åring som är som en 40åring ;);)



Tyvärr är jag en utav dom som är tudelad när det gäller henne,jag gillar väl kanske inte hennes blogg direkt,men sen vissa saker hon tar sig för och debatterarom är inte helt tokiga,önskar bara hon inte var så förbannat överdriven ;)



Men du måste ju med ha klickat in,eftersom du kopierat hennes inlägg,därmed gav även du henne lite statistik,gör inte om det!!!!!!!!! ;);)



Kramkramkramkramkramkram

2009-01-17 @ 08:55:18
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Vlora

Hej Björn

Jag ville bara säga att när jag i torsdags var i skolan hörde jag folk prata om dig :) Du har blivit en kändis...blondinbella snart kommer att vara glömd!!!

Kram

2009-01-17 @ 08:57:30
Postat av: Jenny

Hon tjänar 30 papp i månaden på sin blogg, så helt blåst kan hon nog inte vara. Att hon retar upp folk är ju hela grejen, det är ju det hon får läsare av. Och andra bloggare som stör sig på henne och skriver om det gör henne bara en tjänst; gratis reklam - mer läsare och pengar till Blondinbella. Du gav henne t.ex. just massor av nya läsare.



Vill ni ta ner henne från tronen så sluta bry er.

2009-01-17 @ 09:19:07
URL: http://wannabebullmamma.blogg.se/
Postat av: jocksan

Som sagt, äntligen en människa! Keep up the good work Björn! Ha en strålande dag!

2009-01-17 @ 09:22:22
URL: http://rehnstrom.blogg.se/
Postat av: Patrycja

Grejen med blondinbella är väl egentligen ganska uppenbar. Det enda hon gör är att hon skryter om hur otroligt rik hon är. Lite då och då, när läsarstatistiken börjar dala, trycker hon in nåt inlägg om när hon blev våldtagen på sin fashionabla semester. Jag tror inte ett dugg på det där. Det är bara PR. Det ABSOLUT sista ett våldtäktsoffer gör är att skryta om det värsta som någonsin hänt dem. Så, Blondinbella är fejk. Dock finns det en sak som förbryllar mig, och det är hur så otroligt många, inklusive mig själv, kan lägga så mycket energi på att hata henne. Jag är övertygad om att all negativ uppmärksamhet utgör minst hälften av hennes kändisskap. Tänk om vi alla kunde hata henne i tysthet. Då skulle hon iallafall inte fått uppmärksamheten, och ingen människa hade satt henne i tv-rutan. Ska vi prova?

2009-01-17 @ 09:26:18
URL: http://patrycja.blogg.se/
Postat av: Sannaa

Du har helt rätt i vad du skriver. De saker hon skriver är näst intill bara ytliga saker. Jag fattar inte heller varför just hon blev så himla känd för sin blogg. Tycker den är urusel. Jaja, samhället? ytligt ytligt hela tiden.

2009-01-17 @ 09:30:56
URL: http://SannaaOinas.devote.se
Postat av: Zupermamman

Håller helt klart med dig! Ja vi skickar henne långt upp i rymden så slipper vi den barbie bruden. =)

2009-01-17 @ 09:40:48
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: jenny

jaha , jag tycker hon är bra dock . hon har jobbat sig upp , hon förtjänar att vara känd .

Och sitta och hänga upp sig på en 18 åring och citera henne , är väl jävligt onödigt ? Om inte annat omoget för den delen med.

2009-01-17 @ 09:42:31
URL: http://pimpnessa.blogg.se/
Postat av: Andrea

Samhället är ytligt. Men jag är inte bättre själv för att jag har läst hennes blogg ett tag men på senaste tiden har jag knappt varit inne på den och om jag har varit inne på den scrollar jag bara ner och upp. För som sagt efter att hon börja prata på sin videoblogg så är hon så extremt överdriven att det är löjligt!

Hoppas att det som är bra i letsdanc får vara kvar och att hennes läsare inte röstar på henne för att hon hjärntvättar dem till att rösta på henne. Ego..

2009-01-17 @ 09:49:33
URL: http://mittbrev.blogg.se/
Postat av: Linda

Visst är hon en intetsägande människa, jag har varit inne på hennes blogg en gång men läst & hört henne mer.. Hon är 18 år & tjänar mer pengar än vad jag kommer göra så hon är ju uppenbarligen smart då hon vet hur hon ska göra för att tjäna pengar på att skriva om sånt som dom flesta tjejer skriver om i sina blogger.. Dvs mode, smink, pengar & fester!!



Sånt som är naturligt för i stort sett varje tjej på gymnasiet att gilla, skillnaden är att hon tjänar en massa & detta sticker folk i ögonen & där har vi nog det största hatet till henne..



Jag träffar hennes pappa i stort sett dagligen & jag måste säga det att jag fick inte reda på att han var just hennes far förrän förra veckan & jag fick en helt annan uppfattning om "Bellas" uppväxt efer det.. Helt underbara & jordnära människor som är oerhört stolt över sin dotter & det tycker jag han ska vara..



Jag gillar inte hennes blogg & väljer din att läsa istället, men jag är inte heller så intresserad av att hata eller mode & låter därmed henna vara ifred utan att ge henne någon uppmärksamhet..



Din blogg är super förövrigt:-)

2009-01-17 @ 09:50:16
URL: http://crazybeautifulworld.blogg.se.
Postat av: Linda

Visst är hon en intetsägande människa, jag har varit inne på hennes blogg en gång men läst & hört henne mer.. Hon är 18 år & tjänar mer pengar än vad jag kommer göra så hon är ju uppenbarligen smart då hon vet hur hon ska göra för att tjäna pengar på att skriva om sånt som dom flesta tjejer skriver om i sina blogger.. Dvs mode, smink, pengar & fester!!



Sånt som är naturligt för i stort sett varje tjej på gymnasiet att gilla, skillnaden är att hon tjänar en massa & detta sticker folk i ögonen & där har vi nog det största hatet till henne..



Jag träffar hennes pappa i stort sett dagligen & jag måste säga det att jag fick inte reda på att han var just hennes far förrän förra veckan & jag fick en helt annan uppfattning om "Bellas" uppväxt efter det.. Helt underbara & jordnära människor som är oerhört stolt över sin dotter & det tycker jag han ska vara..



Jag gillar inte hennes blogg & väljer din att läsa istället, men jag är inte heller så intresserad av att hata hennes inlägg eller mode & låter därmed henna vara ifred utan att ge henne någon uppmärksamhet..



Din blogg är super förövrigt:-)

2009-01-17 @ 09:53:21
URL: http://crazybeautifulworld.blogg.se.
Postat av: Gunilla

Nu är det ju så att Bella är en bra förebild på många sätt. Visst hon kan vara lite fjantig på vissa punkter, men i stort sett tycker jag hon verkar vara en härlig person och hade det inte varit för hennes blogg (och det settet hon marknadsfört den på) så hade det inte alls i lika stor utsträckning varit så många som kunna tjäna pengar på sina bloggar. Så det kan man ju tacka henne för.



I övrigt måste jag säga att du verkar vara en otroligt stark person och jag önskar dig och din dotter all lycka i livet.

2009-01-17 @ 09:57:56
URL: http://gunilla.blogg.se/
Postat av: Linda

haha så härligt att höra en killes åsikter om den hysteriskt populära Blondin bella.. Skriver vi tjejer så i våra blogga ansers vi avundsjuka..:) Haha...:) Men du ja kan hjälpa dig att nominera henne till nästa rymdfärd....:) Ha en fortsatt trevlig helg!!

Ps Beklagar verkligen sorgen...

Mvh En småländsk tös..:)

2009-01-17 @ 10:05:34
URL: http://liiindha.blogg.se/
Postat av: hanna

faktiskt för ett ar sen tyckte jag inte alls om denna blondinbella, men faktiskt ju mer jag läst om hennes blogg tycker jag att hon har huvudet pa skafft!



jag tror manga inte gillar denna brud just pga att hon är känd pga av ingenting, bara pgv av sin blogg. Jag tror det ligger svartsjuka bakom manga andra..

2009-01-17 @ 10:06:33
URL: http://hannastanke.blogg.se/
Postat av: Linda

Visst har hon en hel del dumma inlägg & tankar om just pälsar 6 det har väl inte undgått ngn då kvällspressen uppenbarligen inte har något viktigare att skriva om;-)



Men det jag tycker är så synd att många som skriver om henne verkligen verkar va just avundsjuk på henne pga av hennes pengar & inte hennes åsikter!!



Det finns ju fler blondiner i bloggvärlden som jag anser är betydligt ointressantare till deras åsikter än "bella";-) & då är det skönt att ha hittat din blogg som ger oss kärlek, sorg, lycka & humor sånt som speglar dom flestas liv & att man dessutom får en tankeställare till det liv man har..



Ha en skön lördag du & Ellen!!

2009-01-17 @ 10:17:11
URL: http://crazybeautifulworld.blogg.se.
Postat av: Ninna

Hej!

Hamnade här på din blogg lite av en slump och jag gillar den verkligen.

Mycket bättre än alla dessa modebloggar, denna blogg ger ju något. Fortsätt i den stilen för tror att många fler kommer fortsätta läsa denna blogg i längden än alla de där modebloggarna.



Ha en fortsatt trevlig helg!!!



Kram/Ninna

2009-01-17 @ 10:18:05
URL: http://ninnizen.blogg.se/
Postat av: tilda

Jag har varit där inne en gång. På hennes blogg. Och jag har inte tittat in sen dess. Bara överdrivet, pinsamt och ytligt skitsnack!

Själlös, var rätta ordet!!!



Kram!

2009-01-17 @ 10:19:43
URL: http://www.sweetcolorful.blogspot.com
Postat av: tilda

Jag har varit där inne en gång. På hennes blogg. Och jag har inte tittat in sen dess. Bara överdrivet, pinsamt och ytligt skitsnack!

Själlös, var rätta ordet!!!



Kram!

2009-01-17 @ 10:19:58
URL: http://www.sweetcolorful.blogspot.com
Postat av: therese

Haha jag åh en killkompis hade också våran disskusion om Bella igår. Jag tål verkligen inte den människan ! Att dom nu har satt henne att förstöra Let´s Dance också, ojoj. Hon borde vinna pris i "årets rikspucko/blondin". Bojkotta bella !

2009-01-17 @ 10:22:28
URL: http://tvikman.blogg.se/
Postat av: Carinadenfina

Det är antagligen för att människor i allmänhet, i alla fall yngre vill läsa om ytliga ting, glamour och mindre viktiga saker. Hon har antaligen kommit så långt för att det är så många som stör sig på henne och ger henne uppmärksamhet p.g.a. det.

Jag undrar däremot hur Katrin Schulman eller vad hon nu heter har blivit så stor?

2009-01-17 @ 10:23:24
URL: http://carinadenfina.blogg.se/
Postat av: Andrea

Vilken bra blogg du har! :D

2009-01-17 @ 10:25:18
URL: http://mittbrev.blogg.se/
Postat av: suzy

...lägg inte energi på att reta upp dig på Blondinbella. Låter lite som om du är avundsjuk, på henne. Får kanske andra att nyfiket gå in och läsa hennes blogg. Då har du helt plötsligt hjälpt henne istället???? Fortsätt du att blogga om Ellens och din kamp tillbaka till ett värdefullt liv. Det va väl därför du började att blogga? Det är där du vinner dina läsare.

Ha en bra helg.

Kram på er båda.

2009-01-17 @ 10:26:34
Postat av: Jennie

Haha jag håller verkligen med!





VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!



http://jenniesplace.blogg.se



2009-01-17 @ 10:32:30
URL: http://jenniesplace.blogg.se/
Postat av: Miss Cali

Hahaha du har SÅÅÅ rätt. Skrämmande att det verkligen finns barn som växer upp i sin lilla lyx-bubbla utan att ha en tanke på att det faktiskt finns människor som har större problem än att hennes jacka hon ville ha var SLUT i butiken!

Så fucking trött på sånt.

2009-01-17 @ 10:43:48
URL: http://misscali.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja du har redan fått så mycket feedback på att du inte är ensam om att inte förstå "fenomenet" Blondin Bella. Första gången jag reagerade riktigt starkt på denna tjejen var i höstas. Jag jobbar på ett högstadie och vi skulle ha den landsomfattande nutidsorienteringen som man har varje höst termin för att se hur pass allmänbildade ungdomarna är idag. Då mitt i bland alla frågor om politik och kultur dyker hon upp: Blondin Bella! O jag fattade ingenting. Vem är det som mutas för att hon ständigt ska synas och få mer plats i media. Hennes blogg väljer man ju om man vill ta del av och läsa. Visst tjejen tjänar bra med pengar men är hon verkligen en bra förebild?? O att ta med henne i Lets dance o göda hennes ego ännu mer..

Visst hon verkar väl gullig men ojj vilken barbie!

Ha en fin helg!

2009-01-17 @ 10:45:25
URL: http://yrhattan.blogg.se/
Postat av: FEBB

Men asså varför kan INGEN fatta att ALLA tycker så? Är det så svårt att förstå?! MEN NI ALLA LÄSER BLOGEN ÄNDÅ! ni är beroende för ni är så avundsjuka, ilskna eller sura på henne. Allt det här står i Dn och svd, jag håller med dig. Och folk kommer skriva här att de också hatar henne, men då blir bara hennes bogg större, tyvärr.

2009-01-17 @ 10:50:45
URL: http://febb.blogg.se/
Postat av: Theréze [ L a i r e ]

Vissa blir vi kända av att vara öppna och skriva om någonting speciellt - som du

Andra blir kända för deras blonderade hjärna och tror dem är någonting. Antagligen för att hon är som en barbie med hundra lager smink och en röst som får mig att vilja spý varje gång. Tyvärr är det så att hon inte förtjänar sitt kändisskap men mitt ibland rampljuset tror jag hon förstår hur många som egentligen hatar och tycker illa om henne och det tycker jag verkligen att hon skall se också, inte bara allt det bra, för det är måånga som inte tycker om henne Räcker upp handen!

2009-01-17 @ 10:51:44
URL: http://therezeahlm.blogg.se/
Postat av: Gunilla S

Varje gång du går in på blondinens blogg, tjänar hon pengar. Därför ska du aldrig gå in på den eller kommentera den. Utan publik och publicitet dör hennes blogg. Shhhhhhhhhhhhhhh!

2009-01-17 @ 10:54:45
Postat av: Linda

Sv: Jaa jag fattar fan inte heller vad de e för speicellt med henne,

jag gillar verkligen inte henne!

vet fan inte ens vrf hon e känd..

2009-01-17 @ 10:57:36
URL: http://honkallaslinda.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag blir alltid så arg så fort jag tänker på människan. Jag har inget problem med att folk tjänar pengar på sin blogg, men inte när de är totalt IQ-befriade och lever i en låtsasvärld. Hon vet verkligen ingenting om verkligheten. Är nästan inne på att skicka ner henne till Afrika så hon får lära sig om livet och hur det är när man måste kämpa för att överleva. Tjejen är 18 år och har en assistent som ska hämta kläder på kemtvätt och klacka om skor så att hon kan ägna sig åt "viktiga" saker...hmhmh, nu gick jag igång sådär mycket igen. Sorry, detta blev långt som ett helt inlägg. Jag har aldrig läst hennes blogg men snälla håll henne borta från TV iallafall. Säger bara: LET'S BOJKOTTA!

2009-01-17 @ 12:43:40
URL: http://emmeri.blogg.se/
Postat av: Anonym

kanske uppskattar folk att hon är en ständigt positiv brud och driftig brud som faktiskt gör nånting med sitt liv, vågar ha åsikter utan att kanske alltid ha belägg för dessa och framför allt bryter med svenskheten och vågar vara lite FÖR mycket. heja bella.

vad är det för mening med att hata folk egentligen?

2009-01-17 @ 12:44:56
Postat av: Johanna

Den som ändå visste hur hon kan vara så känd!? :-O Hon har rätt krassa inlägg och ´hon kan vara oerhört provocerande.



Dock tycker jag att det är duktig av henne att bli en sån stor person i Sverige trots allt är hon juh bara 18 år och det märks rätt väl i bloggen.

2009-01-17 @ 12:50:10
URL: http://johannajois.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hennes lillebror går i min klass och det roliga är att hennes ''fina, snobbiga'' namn är taget! Och ändå försöker hon vara stureplansfin

2009-01-17 @ 12:57:44
URL: http://humanatankar.blogspot.com/
Postat av: Mamman

Min man visa mig din blogg. Kan bara säga att vi är fast. Hmmm den där bimbon hon har bara en sak och de är pengar pengar och pengar. Hon skulle inte klara sig en dag utan..Jo hon har en sak till fruktansvärt jobbig röst..

2009-01-17 @ 13:01:42
Postat av: Challe

Jag har själv ställt mig samma frågor som du! Har tyvärr inte kommit fram till något vettigt svar. Antagligen för att de inte finns. Att hon anser sig vara en "vanlig tonåring" skrämmer mig. Hon verkar ha missat mycket erfarenhet och bara glidit fram genom livet. Ah, ingen mer energi på henne nu. Fin dotter du har! Kämpa på! Kram

2009-01-17 @ 13:04:48
URL: http://challizzz.blogg.se/
Postat av: Lena

Skulle tro att Blondinbella blir känd och läst just för att det är så många som reagerar och skriver om henne. En reaktion är bättre än ingen. Hon har ju lyckats uppnå något när andra skriver om henne. Ganska logiskt!

Nu till något annat. Jag länkade in till din sida från min sida. Hoppas att det inte gör något. Tar självklart bort den om du misstycker.

Lena

2009-01-17 @ 13:16:06
URL: http://lenasehlin.blogg.se/
Postat av: Ann-Katrin

Du har helt rätt om Blondinbella. Det värsta är att hon blivit en maktfaktor, det hon till synes oskyldigt sktiver på sin blogg kan påverka många unga att få hennes moderata åsikter. Som att Tage Danielsson var en vänster extremist eller att Bild och Idrott är kommunistskola och ska ersättas av entreprenörskap. Jag är lite rädd sör hennes MUF påverkan på de unga.

Jag läser med glädje din blogg. Kämpa på

2009-01-17 @ 13:18:45
URL: http://blogg.aftonbladet.se/21946
Postat av: Linda

(Vet inte om det jag skrev i morse kom fram)



Så jävla bra skrivet. Du gjorde min morgon. Tusen tack / L

2009-01-17 @ 13:19:29
URL: http://lmongo.blogg.se/
Postat av: Ylva

Hur kan man vilja ha den sista pälsen av något?! Det är lika illa om det är en ko som om det är en isbjörn i så fall.

2009-01-17 @ 13:21:17
URL: http://yfronten.blogg.se/
Postat av: sofi

Man kan ju undra! fattar inte hur folk kan tycka om hennes blogg eller varför folk som inte tycker om BlondinBella läser hennes blogg, sluta läsa, jag har bara varit in på hennes blogg en gång och det är inget för mig. jag blir så irriterad på folk som inte tycker om henne men läger bloggen iaf fattar dom inte att varje gång dom läser bloggen bidrar dom till att hon blir mer "känd" och får mer pengar! Och att hon skriver att man ska rösta på henne är väll för att hon vet att hon inte är en vidare bra dansare och att det hänger på hennes så kallade "fans" :)

2009-01-17 @ 13:24:38
URL: http://zenzele.blogg.se/fabulous
Postat av: ♥ SimplyMalin

Det där med pälsen är ju bara för mycket, hela hon är för mycket.



Jag förstår verkligen inte heller varför hon är så jävla känd. It's a weird world.

2009-01-17 @ 13:26:46
URL: http://craazybananas.blogg.se/locopoco/
Postat av: Karolina

Jag tycker det är smaklöst att sitta och nedvärdera en människa på det där sättet. Blondinbella är långt ifrån korkad. Visst om hon skryter om pengar och tycker visst om päls. Vad gör det? Pengarna hon tjänar har hon kämpat för att kunna tjäna. Bara för att hon är en driven 18årig tjej och som lyckats med allt hon velat åstadkomma och för att hon har ambitioner här i livet. Det är mer än de flesta människor lyckas med. Och att som Patrycja säger att hennes våldtäckt i Italien bara var en PR-grej, fy fan så jävla smaklöst! Varför i hela helvete skulle man skämta om en sån sak och göra de till en PR-grej?! Det är som att säga, bara för att hon har det lite bättre än oss vanliga så kan hon inte bli våldtagen. Hon är fortfarande en vanlig tjej på 18år. Tänk om era döttrar kommer hem en dag och säger "jag blev våldtagen". Skulle ni inte tro de då? Bara för att "det är min dotter och sånt skulle aldrig hända". Jag förstår inte vad ni, en del, tänker med. NÄR ska vi lära oss att bry oss om oss själva och dem i vår närhet? Istället för att haka upp sig på en person ni inte ens känner, som har lite andra åsikter och tjänar lite mer pengar än er. Tänk på att ni själva kan ha åsikter som andra inte tycker om, och att det är ett fritt land där alla får tycka som de själva vill. Bella kämpar för att unga tjejer ska må bättre, samtidigt som hon är en stor förebild och stöd för många unga tjejer i vårt samhälle. Och även om hon har några dåliga saker hon tror på i sin unga ålder, hur var ni själva när ni var 18? Hade ni alla svar på allt, visste ni vad som var rätt då? Få slut på denna avundsjuka, och var glad för en annan människa så ska ni se att ni får något bra i igengäld. Tänk på karman!



Och Björn, fantastisk blogg! Om än en liten besvikelse av detta inlägg, då du faktiskt pratar mycket om att vara glad över det man har och bry sig om varandra. Önskar dig all lycka och medgång!

2009-01-17 @ 13:28:17
Postat av: Malin

Har aldrig fattat varfor hon ar kand, och nar jag berattar for vanner och kollegor, om detta fenomen, Blondinbella sa tittar de pa mig som om att nu ar de helt sakra pa att Sverige ar ett galet stalle pa nagon annan planet. Har maste man atminstone ha hittat en dod person i sin pool for att fa vara med i dokusapa pa tv. ;)

2009-01-17 @ 13:29:31
URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Postat av: Emma

är du svartis på BB? För du skriver som in i norden om dina statisktiker, hur många läsare du har osv. Avund på bb??? Låter så.

Sen måste jag säga en sak som retat mig sen i tors då jag upptäckte din blogg som är bra o så, MEN...singelpappa. Vad e d för namn. TOM m min man sa att det var en fet diss mot din fru. Kalla dig änke mannen, för det e precis vad du är, eller ensam pappa. Singel pappa låter som du aldrig vatt gift, eller att du ens haft en fru. Som defenitivt ej förtjänar se från himlen att du halvraggar på nätet. Vv svara på detta. Jag hde blvit skitledsen om jag var din fru

2009-01-17 @ 13:33:52
Postat av: Anja

hej Björn

Jag tycker att du borde fokusera på Ellen och dig själv nu, för att jag tycker att det är för tidigt att försöka bli kändis. Du måste ge henne all den tid hon behöver, det gör du säkert oxå, men om du blir känd kommer det att bli jobbigt fr henne. Så tänk på det innan du gör något som du kommer att ångra.

2009-01-17 @ 13:39:53
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Jag tycker att Isabella är en grym tjej. Hon kämpar verkligen för det hon vill och hon verkar nå dit hon vill. Visst kan hon kläcka ur sig mycket dumheter också, men ingen är felfri.

2009-01-17 @ 13:41:55
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Erika

haha!!

Har inten aning om varför hon är så känd, kanske för att 10åringar tror att hon är en barbie på riktigt? Min "lill kusin" är 10 och hon avgudar Bella pga hennes "barbie hår".

2009-01-17 @ 13:42:29
URL: http://helvetia.blogg.se/
Postat av: fia

vad som gör denna tjej känd är väl att hon är driftig i vad hon gör eller det vad haf hört , men sedan har jag inte lyssnat så mycket mera , så varför hon är känd ..ingen aning.

önskar dig och dottern en trevlig helg.

2009-01-17 @ 13:46:34
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: johanna

Förstår inte heller hysterin kring blondinbella.... :(

2009-01-17 @ 13:47:05
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Jessica

jag förstår inte heller varför hon kan vara så känd :S Det gäller väl såklart att ha kontakter och grejer, men vafan.. Jag avskyr verkligen tjejen, jag tror inte hon varit så känd om hon inte var rik. Tror inte hon förstår sig på hur det är att leva ett riktigt svenssonliv, arbeta & betala räkningar. Det finns nog inte i hennes värld ens! Jag bara önskar att hon blev asfattig en dag och fick lov att skaffa sig ett riktigt jobb, och kämpa sig fram som alla andra. Just nu får hon ju allt serverat på silverfat förfan!



Aja, nog med gnäll. Hoppas du och Ellen haft en bra dag hittils :D Kram Jessica

2009-01-17 @ 13:48:05
URL: http://jessikutt.blogg.se/
Postat av: Sandra

Heregud samma tankar här..varför är hon me Let´s Dance? Vad har hon gjort som är så jävla känt? Hon är bara en rik unge som har äcklig mycket tur i livet. Sätt henne på en konsum kassa så hon får känna på riktiga livet!

2009-01-17 @ 13:54:15
URL: http://hylen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Har följt din blogg, och kan sitta och läsa igenom den om och om igen. Tänkte kolla så att det är ok att jag länkar till din blogg i mina två bloggar?

2009-01-17 @ 14:20:07
Postat av: Nana

Hej! Jag gillar din blogg, jättemycket! Klickade in för några kvällar sedan och fällde några tårar över din styrka och ditt mod, och sedan dess har jag kommit tillbaka. Du får oss andra att kämpa! Men jag blir lite ledsen när jag läser detta inlägg, inte för att jag inte håller med om orden du skriver, utan för att det känns som ett påhopp mot en levande människa. Som har känslor, precis som du. Och att bli uppskattad för sina fördelar istället för påhoppad är väl det första steget mot att bli en sympatisk människa? Du har säkert andra kvalifikationer än de du väljer att leverera på din blogg, och det är jag säker på att tjejen du skriver om också har. Hon är ju väldigt ung än så länge. Hur var du vid arton? Hade du de kvaliteter som gör din blogg så bra idag? Jag kommer tillbaka och läser i morgon, och ser fram emot samma kvalitet som bloggen tidigare inehållit. Kram på er/ Nana

2009-01-17 @ 14:20:51
Postat av: Emma

Första gången inne på din blogg och har just sträckläst den...du är verkligen en stark människa och verkar vara en otroligt bra pappa..det här med blondinbella kommer snart gå över och du kommer piska skiten ur henne om och om igen:)

Ta hand om dig och din fiiina dotter!!

2009-01-17 @ 14:26:31
URL: http://fruekh.blogg.se/
Postat av: tiniii

hehe du har nog lite att tacka "egoina" här på bloggen också.. hon länkad nämligen till din blogg fö någon dag sedan..



det var så jag hittade tilll dig :)





kram

2009-01-17 @ 14:28:23
URL: http://kissme.blogg.se/
Postat av: tiniii

hehe du har nog lite att tacka "egoina" här på bloggen också.. hon länkad nämligen till din blogg fö någon dag sedan..



det var så jag hittade tilll dig :)





kram

2009-01-17 @ 14:28:25
URL: http://kissme.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag undrar samma sak!

2009-01-17 @ 14:28:50
URL: http://bostream.blogg.se/
Postat av: Catrin

Isabella lever i den drömvärld som många yngre tjejer just bara kan drömma om.Trots hennes ringa ålder är hon väldigt framgångsrik och har vettiga åsikter om mkt! Många vill vara där hon är och leva som hon lever. Just nu är vår värld väldigt utseende fixerad och hon står för allt det där.. Hennes kropp har förändrats på väldigt kort tid, hon fixar vackra naglar, bleker tänder och köper snygga (?!) kläder för tusentals kronor. Yngre tjejer vill leva hennes liv, tror dem...

Varför jag läser hennes blogg, trots att jag är 6 år äldre och inte avundas hennes liv det minsta?! ... fråga mig inte =)

2009-01-17 @ 14:33:03
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: MalinT

Kunde inte ha sagt det bättre själv! :-)



Detta är första gången jag är inne på din sida och jag kommer att återkomma. har just setat och läst om olyckan och tiden därefter... Du och Ellen är verkligen värda denna 2a chans. Jag förstår att du är lycklig för det du har..., men hur känns saknaden efter dina änglar?

2009-01-17 @ 14:33:28
Postat av: annica

hahahahahaha haha underbart!

Vill passa på att berömma din blogg OCH dig:)Vilka kämpar ni är o vilken underbart söt dotter du har!

2009-01-17 @ 14:35:51
URL: http://www.trollhelga.blogspot.com
Postat av: sofia

http://ffian.blogg.se/2009/january/utkast.html#comment

2009-01-17 @ 14:48:12
URL: http://ffian.blogg.se/
Postat av: sara/My

Hej!:)

fin blogg du har.

besök gärna vår.:)

Ha en bra dag!:)

p.s lämna gärna en liten kommentar ang photoshop inlägget.

2009-01-17 @ 14:50:09
URL: http://weloveandhate.blogg.se/
Postat av: Hanna

härligt!!! är inte heller nåt "fans" av henne. :)

2009-01-17 @ 14:52:58
URL: http://hany.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Har aldrig läst Blondinbellas bloggar men såg henne i en tv-soffa i något morgonprogram. En söt liten 18-åring, absolut inget annat! Men kanske ska jag kolla ett par av hennes bloggar innan jag yttrar mig om henne.

Egentligen vill jag bara säga att Eller är ju söt som ett socker! Och jag håller med, vad får barnen allt ifrån?! /Ha det bra

2009-01-17 @ 14:54:46
URL: http://www.drakensliv.dinstudio.se
Postat av: Lindis

instämmer!

2009-01-17 @ 15:00:15
Postat av: Malin W

Hej! Har aldrig läst din blogg tidigare och såg den först idag! Måste säga att det är otroligt kul/nyttigt att läsa den. Skilldrar en sann verklighet. Jag tycker du är skit stark. Jag är själv nybliven mamma och jag kan inte i min vildaste fantasi kunna föreställa mig vad du har gått/går igenom!

Kommer att fortsätta läsa din blogg!

You rock!/Malin.

2009-01-17 @ 15:08:46
URL: http://rockmorsan.blogg.se/
Postat av: Y

Hon är trots allt bara 18 år och har kommit långt (oavsett vad man tycker om vad hon har gjort) för att vara en så pass ung tjej. Håller med om att hon kan vara lite too much med sin fake-bränna och blekta tänder men tycker ändå inte att man ska hänga ut folk. Personligen ödslar jag inte tid/energi på människor jag inte gillar och definitivt inte små 18-åriga fnittriga tjejer.



Ha en skön lördag med din lilla tjej!

2009-01-17 @ 15:10:35
URL: http://yaldas.blogg.se/
Postat av: Anna

"Hon är endast en blond tjej som föddes med en guldsked i munnen och som har på något sätt blivit en kändis...

Tycker synd om de föräldrar som brottas med sina tonårsdöttrar därhemma om vill ha det som hon har..."



Håller verkligen med! Där sitter hon med guldsked i käften och tror att hon är så jävla smart vilket hon inte är:)



Dock ska du vara lite snällare emot andra människor som du ser som kanske är supersmala, t ex jag då som faktiskt äter på som en jävla toka för att GÅ UPP i vikt, det är inte kul att vara en spinkis, iaf tycker inte jag det, det är onaturligt och obekvämt utan lite kroppsvikt.

Samtidigt blir jag så trött på hela vikt-tjatet att jag ibland bara skiter i det totalt, jag är ju inte sjuk eller nåt så vafan ska man bry sig.



Men heja på dej som skriver sånahär bra inlägg! ;) Töntar kan bära päls.

2009-01-17 @ 15:11:10
URL: http://annanassan.blogg.se/
Postat av: pernilla

Jag bara älskar att du kommer in på topplistan som skriver om ett vanligt liv och en riktigt verklighet! Skönt att se att Sverige bryr sig mer än om dagens outfit och dyra kläder. Tack!

2009-01-17 @ 15:12:25
URL: http://pernle.blogg.se/
Postat av: emelie

Hur mår du idag ? =)

2009-01-17 @ 15:30:44
URL: http://loneley.blogg.se/
Postat av: Pia

Hej!

Ville bara säga att du har en väldigt fin blogg, och då menar jag inte på utseendet på sidan utan innehållet!

Du skriver väldigt fint om känslor och om det hemska som du genomlevt, och det är otroligt starkt av dig.

Varma kramar till dig!

Pia

2009-01-17 @ 15:52:32
Postat av: Sassa

Jag fattar inte heller grejjen med henne, hon verkar tro att hon äger hela världen, men i själva verket är hon bara idiotisk och störande. Vad har hon gjort som är så bra? Hon förtjänar inte att vara känd och omtyckt.

2009-01-17 @ 16:00:45
URL: http://elefanterihagnestahill.blogg.se/
Postat av: Jeanette Hamner

Hej, hittade hit av en slump idag. Vilket livsöde ni går igenom. Har nu suttit och gråtit och läst det mesta... Du är stark! Tack för att du delar med dig av ditt liv och din erfarenhet. Kommer att fortsätta att titta in här.

Vad gäller blondinbella och pälsar kan jag bara hålla med.

Ha en bra dag! / Jeanette

2009-01-17 @ 16:08:56
URL: http://www.jeanettehamner.blogspot.com
Postat av: linnea

ha en trevlig kväll!

2009-01-17 @ 16:12:17
URL: http://christinalinnea.blogg.se/
Postat av: Erika!

Din blogg är en av de starkaste jag någonsin läst.

Jag ska utan tvekan fortsätta följa den och ser fram emot när den tar förstaplatsen från modebloggarna i de mest lästa bloggarna.

2009-01-17 @ 16:26:45
Postat av: Josefina

visst har du rätt om blondinbella, jag tycker heller inte om henne! Men att hänga ut henne på det här viset? Skriv om något vettigt, inte klanka ner på en liten 18åring, det är det redan så många andra som gör och det är sjukt tröttsamt. Hon blir ju bara ännu mer uppmärksammad. För övrigt så har du en fin blogg och jag kommer fortsätta läsa den. Kram till dig och lilla tjejen.

2009-01-17 @ 17:21:15
Postat av: Madeleine

Ja jag håller med dig, hon ska framstå som så smart och så intelligent, men ja man kan ju undra vart de har fått det ifrån för i mina ögon så är hon verkligen "blond". jag förstår inte heller varför hon blivit så känd.



PS. din blogg är verkligen jättebra hoppas att den snäart blir nummer ett, bland det mest lästa bloggarna.

2009-01-17 @ 17:36:10
URL: http://broome.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag håller helt med dej björn! alla hästar är inte hemma där!

2009-01-17 @ 17:39:14
URL: http://denisegellerbrink.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jag tycker hon är en jobbig människa o höra på så som carola. Hörde "blondinbella" i radion o var tvungen o syssla med annat medans det gick. "guuud va jag skämmer ut miiig, guuud va du är duum" puh! är lite trött på henne också, log när jag läste ditt inlägg.

2009-01-17 @ 17:39:35
URL: http://evielajna.blogspot.com
Postat av: Malin

hahaha du har skrivit vad jag tänker..höll på att sätta morgonkaffet i halsen när hon kläckte ur sig dessa fruktansvärda ord på the voice! + att hon har en röst som skär igenom metall.. :S





//Malin

2009-01-17 @ 17:41:13
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Postat av: Jenny

Klockrent :)



2009-01-17 @ 17:41:45
URL: http://shewolf.bloggsida.se
Postat av: Marie

Haha, o inte ens det är hon bra på - alltså att se söt ut!



Stolt kan jag säga att jag inte har gjort ett enda klick på hennes sida...



Hoppas ni får en fortsatt bra helg!

2009-01-17 @ 17:48:47
URL: http://leyaridgeback.blogg.se/
Postat av: idah

håller helt och hållet med det du skriver om blondinbella.

har inte ens orkat vara inne på hennes blogg, räcker med att hon är med i alla tidningar jämt och tändigt..

2009-01-17 @ 18:04:16
URL: http://idddah.blogg.se/
Postat av: Anna-Bea

Jag tycker att det var bra att du tog upp det har med Blondinbella. Manga tycker inte att man ens ska namna hennes blogg om man inte tycker om henne. Varfor inte da? Om man skriver en blogg om sitt liv och om sina tankar sa borde man val kunna skriva om ALLT som man undrar och funderar over. Eller?



Jag haller med dig Bjorn. Och, jen, jag ar inte avundsjuk pa Blondinbella. Visst, hon har gjort jattebra ifran sig. Men hur? Hon borjar dessutom att se ut som en livs levande Barbiedocka.



Skot om dig och Ellan.



Kram

Anna-Bea

2009-01-17 @ 18:23:14
URL: http://immovingback.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha äntligen nån som förståår ! haha hon är bara pinsam ...

2009-01-17 @ 18:28:40
Postat av: Maria

Gillar varenda ord du har skrivit i detta inlägget. Du har så otroligt rätt i det du skriver. Jag har länge undrat vad som gör henne så speciell och populär, men ja har aldrig kommit fram till något bra svar. Hon är väl bara en människa som alla andra?

2009-01-17 @ 18:42:04
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Postat av: Lina

Alltså, varför är alla så dömmande?

Visst hon har en jobbig röst och så där, men ingen av er känner henne ens? Visst ni kanske har läst hennes blogg, men säger det allt om henne? Det som skrivs i hennes blogg är ju bara en pytteliten del av henne. Ni känner ju knappt människan, jag tycker att hon verkar snäll och omtänksam. Visst hon bär päls, men det är ju inte bara hon som gör! Det är som att man är socialdemokrat och en annan moderat, inte fan bli man helt tokig på den människan för det. Hon är bara en helt vanlig människa som har egen smak. That's it!



Jag är jätte ledsen för din dotter och fru, började nästan gråta när jag läste det!

2009-01-17 @ 19:05:55
URL: http://linahelgesson.blogg.se/
Postat av: sara

Det va så j*vla bra skrivet kunde nog inte skrivit det bättre själv men jag håller med dig hellt å hållet fattar inte hur alla kan ge henne sån uppmärksamhet bara för hon e en blond blåst, Rik å en störrande idiot....

2009-01-17 @ 19:06:39
URL: http://dubidub.blogg.se/
Postat av: Annaa

Lilla Bella som är så söt skrattar

2009-01-17 @ 19:43:35
URL: http://annamupp.blogg.se/
Postat av: Annsofi

Gällande kommentarer om att människor är avundsjuka på blondinbella och hennes "framgång" och att hon "kämpar" för sin blogg och de pengar hon tjänar, så tror inte jag att det handlar om avundsjuka alls. Inte på henne iaf men kanske över att livet är orättvist, vi sägs födas med samma förutsättningar. Men föds man i en familj som har stora tillgångar är det lättare (speciellt för tonåringar)att starta projekt, marknadsföra sig själv/blogg osv. Men även om jag tycker att hon får alldeles för mycket uppmärksamhet och instämmer i vissa av dina åsikter, så bör hon ändå respekteras som en medmänniska som även hon har känslor.



Att "bryta ner" någons självförtroende är så mycket lättare än att "bygga upp" någons självförtroende.



Tycker om att läsa din blogg för att du står för den du är och dina åsikter. Du berättar realistiskt hur ditt liv är med motgång och framgång som gör det lätt att känna igen sig samt lättare att sätta sig in i din situation.



Tack för att du finns och delar med dig!



2009-01-17 @ 20:02:45
Postat av: j

då kan du ju läsa där igen. hon äter,hon är emot dom som ska svälta sig och så.... så läs dom senaste,plus att liten mage,konstig,hon tränar 5 dagar i veckan och äter sunt

2009-01-17 @ 21:12:11
Postat av: Ann-Sofie

Jag förstår inte överlag hur vissa bloggar kan bli så stora, ta alla modebloggare, engla, stinalee, blondinbella osv. Ingen av de personerna har någon egen smak utan de har precis samma jävla stil som alla andra.

Jag blir så trött på dom. Så trött på deras okreativa bloggar.

2009-01-17 @ 21:44:13
URL: http://youngatheart.blogg.se/
Postat av: Ebba

Läs igen. hon är emot ätstörningar. Hon har hamnat i bråk med kändisar för att hon står för sin åsikt. Hon tränar för att hålla sig smal.

2009-01-17 @ 22:41:41
Postat av: Anna-Carins hektiska liv

jag håller med dig =)

2009-01-17 @ 22:53:46
URL: http://annacarinpetersson.blogg.se/
Postat av: Marcus

Läs den här och bli än mer förundrad över hur en människa kan vara så girig.

Postat av: Felicia

haha, så sant, du är kändis nu, ända fram till Norrland har ryktet om din blogg nått :)



Keep on going!

2009-01-17 @ 23:10:15
URL: http://www.felficia.bloggspace.se
Postat av: Becca

Jävla bra inlägg tycker jag! jag är bara så jävla trött på fanskapet.



Superbra blogg!

Fortsatt trevlig helg.











2009-01-17 @ 23:34:58
URL: http://endofdiscussion.blogg.se/
Postat av: Anneli

Det är väl kul när det går bra för andra? ^^

Haha, nä men på allvar, jag håller med dig. Kanske för att jag tycker att hon är extremt tråkig att se och läsa. Var är skämten liksom. Haha.

2009-01-17 @ 23:38:13
URL: http://annelili.blogg.se/
Postat av: Malin

Hahaha, jag har skrivit ett lignande inlägg i min blogg. men inte så långt och välformulerat som ditt. Kan inte göra mer än att hålla med!

2009-01-17 @ 23:49:59
URL: http://gottoblandat.blogg.se/
Postat av: Magnus

Jag tröttnar nog mer på er här än Blondinbella.



Det här liknar mer subgrupp på jobbet som skitsnackar om en annan subgrupp på jobbet.



Du Björn verkar inte släppa igenom frågeställningar och åsikter som inte ger din egen åsikt fyllnad.



Vet inte om det är rätt, men det verkar så.



Tycker nog att ni andra här och jag själv skall fråga sig varför vi blir så stötta av Blondinbella.



Kan det ligga något i er och mig?



Det här känns som inbördes beundran och där måste jag säga att de andra bloggarna vågar mer.



Kramar till er alla som tycker att ni har så rätt.

2009-01-17 @ 23:53:07
URL: http://www.studioblodrod.blogspot.com
Postat av: Emma

Håller helt med dig angående Blondinbella. Jag har kollat hennes blogg EN gång för jag tänkte att det skulle vara intressant!

BULLSHIT! Någon av de tråkigaste bloggar jag läst.

Kan inte heller förstå varför hon är så poppis!



Och jag måste även passa på att din blogg är en av dom intressanta.

Tragiskt det som har hänt, men tycker själv att man ska försöka ta vara på det man har och se framåt.

Det finns inget som kan ändra på det som har hänt!



Sköt om dig!



Kram Emma

2009-01-18 @ 00:18:07
URL: http://emmawino.blogg.se/
Postat av: Singel

Ja du..fråga något mer ingen vet!

Men är det inte samma fenomen med Rosing...Linda heter hon...det enda hon har gjort är ju att vara ihop med en dörrvakt som var känd för....inte fan vet jag!

2009-01-18 @ 00:20:59
URL: http://www.metrobloggen.se/prima
Postat av: Lindah

Om ja hade hälften av din styrka vore jag mer än glad, !

2009-01-18 @ 00:46:33
URL: http://lindahh.blogg.se/
Postat av: Mr.T



Ja du Björn, du skapar och skrapar...

Samtidigt, när det gäller denna dagens blogg,

= klockren :-)



Vad gäller hela din blogg så kan jag bara säga,

att det är bra att det visas upp känslor ifrån

ensamma pappor.

Nu känner jag mig inte så ensam längre,

inte här i stan iaf.



Vi har pratat om mkt av det du levererar här,

och jag kan inte säga nåt som skulle vara till

mycket hjälp och det vet du...

Men får jag klappa dig på axeln varje gång vi ses,

ta ett handslag så skulle det inte bara få vara

en bekräftelse för dig utan även för mig,

det ska du veta.

Och du har en vision, en bild av hur NI ska gå

vidare och den ska du bara bygga vidare på.

Kan jag på nåt sätt vara där och ge dig nåt,

då ska du veta;

Att för varje ord du skriver här

så peppar du mig till att skriva två...



Ha det näst bäst, för våra döttrar ska ha det bäst!

2009-01-18 @ 02:13:15
URL: http://vaktmastaren.blogg.se/
Postat av: jocke

kolla in våran sida me:D... du skriver jävla bra iaf!!

2009-01-18 @ 02:35:03
URL: http://fanvagay.se
Postat av: kasper

blev sjukt glad att träffa daj idag björn! tjejen min har kommit med hälsningar många gånger från daj å nu äntligen fick vi kramas du å ja.

kanonsida du skapat här. fortsätt så....



Skåne.Probably the best country in the world.

dax att starta en falang för att rädda vårt land...

vi måste ses snart.skicka maj ett majl.



ksp

2009-01-18 @ 04:21:47
Postat av: Tobias

jag tkr blondinbella är råcool och det jag ser här är nog mest avundsjuka

2009-01-18 @ 10:20:43
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Lisette

instämmer med föregående skribenter.

2009-01-18 @ 11:03:39
URL: http://lizzonaut.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag tror att det är folk som lever i "hennes värld" som läser hennes blogg, alltså överklass folk i hennes ålder. För om jag har fattat det rätt så är det vad hon bloggar om dyra kläder typ.. Jag tycker ju själv att det är mycket mer intressant att läsa om folks liv än att mode.. Men vi är alla olika :)

2009-01-18 @ 11:17:42
URL: http://exanimourdjupet.blogg.se/
Postat av: ida

blondin bella tycker jag är oerhört borskämd och hon må vara de största skämtet i sverige. Hon är 18 år och hon tjänar mkt pengar p sin blogg och pappa betalar allt...sjukt..

2009-01-18 @ 12:08:45
URL: http://icetox.blogg.se/
Postat av: Beigeman

Beigeman och Blondinbella. Vardag och glamour. Det är kontrasterna som gör det.

2009-01-18 @ 12:23:41
URL: http://beigeman.blogg.se/
Postat av: Louise

Hej hej! första gången jag kikar in här. Och jag måste verkligen kommentera det här. Jag förstår inte att så många människor lägger ner så mycket tid på att verkligen störa sig på en människa. Varken du,jag eller någon som kommenterar känner ju henne på riktigt och lets face it om hon får många att diskutera och skriva om henne så är hon ju jävligt smart för det gynnar ju bara henne ännu mera. Sen kan man ju välja själv vilka bloggar man vill läsa. Om man nu stör sig på någon så mycket så behöver man ju faktiskt inte läsa den personens blogg. Och vadå alla människor är olika. Och själv håller jag verkligen inte med att allt hon gör är okej. Vi kan ju tex ta det med päls, det skulle jag själv aldrig kunna andvända. Ingen är ju perfekt och alla är ju olika, men iofs är ju du jävligt smart också som skriver om blondinbella för då får du mer uppmärksamhet till din blogg också.

Jaja ville också säga att du har en jätte fin blogg och verkar vara en sån jävla strong person.

2009-01-18 @ 12:25:29
URL: http://splashi.blogg.se/
Postat av: Sankari

Hahaa! Heja Singelpappa!...och hon lilla Blondinbella som vill framställa sig själv som nånslags förebild för unga flickor...bevare mig från att min dotter ska utvecklas till en sådan där ytlig varelse!!!:) Ha en bra söndag!

2009-01-18 @ 12:52:34
URL: http://www.metrobloggen.se/sankari
Postat av: Ida

Ja du va är det för specielt med den där blonda tjejen?

Har hon något som vi andra inte har??

Näe!!!

Jag håller med dig om dina ord i din blogg.

Härligt att läsa =)

Ha det!!

2009-01-18 @ 13:12:57
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Miian

blogga mera blogga mera



2009-01-18 @ 14:31:19
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Anneli

Hej!

Hittade din blogg idag av en slump. Men nu är jag fast.

Det du skriver om den där Blondinbella är så jädrans bra=)

Jag har inte heller förstått varför hon är så känd som hon är.Har kollat hennes blogg typ 1-2 gånger och fattar inte vad hon har sveriges största blogg,om hon nu har det.Jag har ingen kolla alls.

Sen det där du skrev om när hon pratar.Jag bara döööör. Vilken röst hon har.Så retligt.hahaha

Din dotter är verkligen ursöt. Beklagar vad som hänt dig o din familj. Läser ju att du är positivt till livet trots dina förluster. Det är som jag säger.Skulle man bara gå och tänka på allt som hänt en,då hade man verkligen hamna i en depression. D går ju inte.Man måste blicka framåt och försöka vara positivt trots allt.

Fortsätt skriva och jag fortsätter läser. Må Väl, Fridens liljor=)

2009-01-18 @ 14:39:22
URL: http://safiia.blogg.se/
Postat av: A



LÖJLIGT! Visst är världen hemsk, och jag tycker heller inte om att de stackars djuren råkar illa ut. Men vad är poängen? De säljs, rika människor köper. Och så har det ALLTID varit och kommer ALLTID att vara. Bättre att lägga ner sina krafter på annat som faktiskt KOMMER GÅ IGENOM!

2009-01-18 @ 15:06:30
URL: http://creadiem.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej ! Jag tror det är så många som läser hennes blogg för hon för en att må bra. Hon skriver ofta om hur nöjd man ska vara med sin kropp, nöjd med sitt liv. Att man inte ska ta massa skit, och inte bry sig så mycket om andra. Hon skriver ofta om att man kan gå hur långt som helst, om man är redo att kämpa. Hon puschar på tjejer så att de ska lyckas! Tycker hon är underbar, för hon har ökat mitt självförtroende jätte mycket. Hon har fåttmig att tänka att jag faktiskt FÅR lyckas och vara nöjd med mig själv. Så alla hennes läsare tänker inte på det ytliga hon skriver, utan på allt annat, viktigt som hon faktiskt skriver.

2009-01-18 @ 15:09:25
Postat av: josefine v

Håller helt klart med, jag har läst hennes inlägg ett par gånger. Blondinbella är verkligen inget för mig, en överklassad blondin som får allt hon vill ha. Hennes blogg är helt ointressant för mig, jag tror att de flesta som läser hennes blogg är de som har henne som förebild. Visst kan det var kul när det går bra för andra, men henne orkar man inte ens lyssna på! Ha det bra, kram!

2009-01-18 @ 17:21:05
URL: http://josefinevigre.blogg.se/
Postat av: madonna

Hahah du har så rätt! Vad är det med henne?? Fattar inte riktigt det här med bloggen.. är man inte känd eller skriver man inte om mode eller något annat liknande ytligt skit så är det ingen som läser,, Det finns massa bra blogg som skulle vara värda första platsen..inte bella!!



kram på er!

2009-01-18 @ 17:42:35
URL: http://mizzmandy.blogg.se/
Postat av: CAJSA

Hennes blogg handlar om intressanta saker och hon är en superbra förebild :) räcker inte det för att man ska få läsare och därmed också bli känd? Blondinbella har fått mig att ta skolan på allvar, intressera mig för politik och få bättre självförtroende. Jag är glad att hennes blogg finns.

2009-01-18 @ 19:56:53
Postat av: Johanna

Du är inte ensam om att inte tycka om henne. Jag pallar inte ens läsa hennes blogg. Hon är så.. Ja kan inte ens komma på ett bra ord som förklarar henne x( Suck!!

2009-01-18 @ 20:09:21
URL: http://johannanmaria.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Jag håller faktiskt med dig. Problemet ligger dock inte bara hos Blondinbella. Svenska, blonda, rika tjejer som bara skriver om vad de har för kläder på sig är mer populärt än någonsin.



Och det är inte deras fel, de kan ju tvinga folk att läsa deras bloggar. Det är den nya "populärkulturen" helt enkelt.

2009-01-18 @ 20:15:06
URL: http://kerstinalex.blogg.se/
Postat av: Anki

tack vad bra det känns efter att ha läst ditt inlägg. Precis så känner jag med. Jag klarar inte ens av att se henne på tv i lets dance? bara det sättet hon pratar på när hon öppnar käften gör att jag vill bita sönder i kudden jämte mig.



2009-01-18 @ 21:00:38
URL: http://ankihansson.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Menar förstås att de INTE kan tvinga folk att läsa deras bloggar.

2009-01-19 @ 00:35:29
URL: http://kerstinalex.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag håller med dig till 100% om det där med BlondinBella. Det är inte nog med att hon skriver som hon gör, säger det hon säger. Hon har också en ton i rösten som skriker ut "Titta på mig! Jag är kändis! Jag är bäst!" och dessutom har hon en otroligt hemsk röst.



Nej, jag gillar inte heller Isabella "BlondinBella" Löwengrip.



Men däremot gillar jag dig. Eller ja, den du verkar vara iallafall. Känner dig ju inte =P



Bra blogg! Jag hittade den för kanske 10 min sedan. Denna ska jag följa! :)

2009-01-19 @ 05:03:53
URL: http://mysticlady.wordpress.com
Postat av: samantha

jo det har du rätt i men som du skrev senare det är ju inte hon på riktigt utan det ego hon vill vara..Jag läser den för det ger mig möjligheter att drömma bortom det vanliga livet med glamour också vidare. fast slutat läsa nu för dt är samma saker om igen....

har du läst när hon ger sig själv "vuxenpoäng" då tycker man hon är lagom dumihvuudet typ sådant normala gör vid 15 års åldern?

2009-01-19 @ 05:54:47
URL: http://princesseme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Måste börja med att säga att jag verkligen gillar din blogg!



Men jag förstår inte varför du behöver trycka ner "BlondinBella"? Jag måste erkänna att jag tyckte precis som du när jag först hörde om henne(men jag skrev det inte till tusentals läsare?), men om du faktist läste hennes blogg skulle du veta att hon är politiskt aktiv, arbetar för utsatta kvinnor samt skrev så sent som igår om hur dåligt hon tycker det är med folk som svälter sig själva. Hon är en affärskvinna och har möten dygnet runt..hon skulle kunna hänga på krogen varje kväll och skita i att jobba men hon startat iastället NYA företag! Förstår du hon motiverande det är för en 13 årig tjej som helst skolkar i skolan?? Hon har gett självförtroende till tusentals tonårstjejer och säger att de duger som de är! Sen tycker nog ingen att allt hon står för är bra, men hon är för fan 18 år, give her a break!



Fattar knappt att jag försvarar henne för hon är knappast min idol men jag ogillar att man trycker ner folk, spec som du inte vet någonting om henne förutom medias bild där hon pratar nagellack 24-7.

..om du inte ens läser bloggen så kan du ju omöjligt veta hur hon är. Läs tex. "Om expressens löp idag" från den 17 jan. "Sluta innan det är försent" från den 15 jan. TITTA PÅ LÄNKEN!http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.796345



Som sagt hon är född med silversked i munnen och lever långt i från ett vanligt liv, men hon har iaf tjänat ihop pengarna själv som hon lever för idag! Hon säger ju själv att hon hellst vill slippa skriva om nagellack och sånt men det är de som lockar läsare! Sen "smyger hon in" politiska debatter och etik och moral frågor..finns andra att hacka på isf.



Dagens tanke: Döm inte boken efter omslaget! Ge ALLA en chans och döm ingen innan du lärt känna dem..



Ha en bra dag! och fortsätt det bra arbetet med bloggen!

2009-01-19 @ 08:59:10
Postat av: M

Kan man inte bara unna Blondinbella detta.. Som Sandras krev ovan "jag läste hennes blogg dagligen men så kom jag på att hon tjänar penger på de så då va de stopp" Hallå?? Är de så farligt att hon tjänar pengar på de hon gör?? de är ju trots allt inte hennes fel att folk klickar in haha! Go BB!

2009-01-19 @ 18:28:05
Postat av: Gabbies

Mycket bra skrivet! Har sällan läst något bättre ang. BlondinBella. Du satte huvudet rakt på spiken!

2009-01-19 @ 20:02:54
URL: http://gabbieh.blogg.se/
Postat av: missy

Ja du är ju inte den enda som har skrivit om henne på bloggen, även så jag ;) jag är en av dom som INTE fattar vad som är så bra med henne och hennes stora jäkla EGO

Ha det gött

2009-01-20 @ 22:03:23
Postat av: T

Blondinbella är bara en produkt, hennes minsta rörelse dikteras av G life, de får 75% av hennes annonsintäkter. Hon började där med en blogg som var lite känd och de har gjort det till ett mediafenomen. Det är inte hon som ligger bakom det, hon är bara en marionett.



Trams är det i vilket fall.

2009-01-22 @ 17:14:25
Postat av: Emma

Kunde inte ha uttryckt mig bättre själv!! Vad är jela den här grejen med BlondinBella??? Haha

2009-01-22 @ 17:29:12
Postat av: Matilda

Hm, du har väl rätt i en del av det... Men trivs folk med att läsa den och vill det är det ju inget fel i det, och hon jobbar väl för sin berömmelse också, även om hon säkert haft det jättelätt för sig. Men att du ens sjunker så lågt att skriva sånt tycker jag är lite fjantigt. Kommer du inte på något snällt så skriv inget alls. Så patetiskt med folk som bara kastar skit på andra, att orka slösa sin tid med att störa sig på folk, slöseri med tid om något. Ville bara säga det, inte för att jag gillar blondinbella, men för att jag tycker hundra gånger värre om folk som skriver skit och trycker ner andra.

2009-01-22 @ 17:52:51
Postat av: Mila

Jag förstår inte varför du läser det hon skriver och bryr dig om det hon gör när du inte tycker om henne, så länge hon inte har skadat en annan människa har hon inte gjort något ont.



Jag har aldrig varit inne på hennes blogg och läser inte om henne i tidningarna. Av den enkla anledningen att jag inte bryr mig...oavsett om hennes kommentarer är "bra" eller "dåliga", om man kan säga så.



Det finns viktigare saker i livet, det borde du veta. Anledningen till att hon är känd är allas nyfikenhet på henne som gör att ni läser om henne och kommenterar henne. Att ni överhuvud taget bryr er om en sådan sak, känd eller inte det är hennes problem...



Det som gör mig besviken är att du som utalar dig om att ha en så öppen och bra syn på livet efter en sådan tragedi sitter och skriver om så ovettiga saker som BB istället för att bry er om alvarligare saker som påverkar er och er framtid. Dessutom är ditt sätt att kränka en människa verkligen fult.



Med vänliga hälsningar



Mila

2009-01-22 @ 18:33:55
Postat av: Lady Delight

Hahaha, så sant så sant... Men jag tycker att vi på något plan får ta och vara tacksamma att hon faktiskt har åsikter, och gjort "något" för att bli känd, hon har ju inte knullat i rutan iallafall :D



Sjukt bra det du skriver, trots stavfel, särskrivningar och överdrivet användande av utropstecken och liknande. Jag gör som Tyskungen och bortser från det i det här fallet!



Keep holding on!

2009-01-22 @ 20:16:58
URL: http://ladydelight.devote.se
Postat av: Anna

Jag får väll erkänna att jag är 37 år och läser Blondinbellas blogg. Varför? Kändisbilder, snygga kläder osv. Håller jag med henne om allt? Nej . Hon skriver sorglöst och man behöver läsa sånt också ibland för att balansera upp mediaflödet!

Tack för en trevlig blogg.

2009-01-22 @ 20:25:10
Postat av: Johnny "Puma" Höglin

Som djurvän och aktiv fadder i WWF så undrar jag om det där ludret sagt det där om pandapälsar och så vidare. Och isf vore jag tacksam om du kunde skicka en länk eller liknande så jag kan få det på pränt för då jävlar ska jag gå i taket direkt. Och jag är inte den som är den om jag sätter igång, I swear.



Vill du kan du gå in på min myspace och lyssna på mina snipps från det kommande albumet och URL dit är: www.myspace.com/pumastylen :) Lyssna på hela så kanske du kommer höra något du gillar, nån enstaka rad eller så i snippsen :)



Ta hand om dig och tack för underhållande läsning. Du verkar ha huvudet på skaft och det är ju ganska sällsynt i bloggdjungeln...



// Puma

2009-01-22 @ 22:58:12
URL: http://www.metrobloggen.se/johnnypuma
Postat av: En-i-Stora-Mängden

Jo - vi människor är såna - dras till ytterligheter - det gör det lättare att sen sätta etikett och låta dessa representera olika mänskliga styrkor eller svagheter. Ett förenklat sätt att se på världen så att vi enklare kan greppa den. Sen när vi lär känna den enskilda personen närmare, så inser vi att även de är människor likt oss själva(what!!) - som har andra erfarenheter och har kommit olika långt på sin egen väg genom livet. Tack o lov är vi i ständig förändring (förhoppningsvis till det bättre...?!).

2009-01-22 @ 23:13:12
Postat av: Fanasis

Jag vill bara säga att jag verkligen INTE läser hennes blogg. Och att jag delar din uppfattning kring hypen runt henne... Jag förstår ingenting!!

2009-01-23 @ 09:16:28
URL: http://fanasis.wordpress.com
Postat av: Linnea

jag har faktiskt två åsikter om Blondinbella, en bra och en dålig. På ett vis tycker jag att hon är "för mycket", hon lever som du skriver inte riktigt i samma värld som vi andra i Sverige. Men samtidigt gillar jag att hon skriver om att vara rädd om sig själv och sin hälsa, att sätta upp mål och skriva ner saker man tycker om.



Så lite blandade åsikter om den där Blondinbella från min sida faktiskt!



2009-01-23 @ 13:43:43
URL: http://linneaharaldsson.blogg.se/
Postat av: Ufolina

Bra skrivet!

:)

2009-01-23 @ 14:08:50
Postat av: Rebecka

hahaha du e såå klockren ! Skicka iväg henne te rymden !

2009-01-23 @ 22:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0